ΝΕΟΙ: Χρυσούπολη-Αναγέννηση Πετ. 0-0

Η Αναγέννηση Πετρούπολης ήταν σαφώς καλύτερη στην πλειονότητα του αγωνιστικού χρόνου και έκανε διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών για να παραβιάσει την αντιπαλη εστία, αλλά οι τερματοφύλακες της Χρυσούπολης είχαν διαφορετική γνώμη και ύψωσαν απαγορευτικό!

Με εντυπωσιακές επεμβάσεις (και κορυφαία όλων μία τριπλή απόκρουση στο 67′), κράτησαν το μηδέν και χάρισαν στην ομάδα της Χρυσούπολης τον πρώτο της βαθμό στον Β’ όμιλο του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ, στερώντας παράλληλα από την ομάδα της Πετρούπολης το πρώτο της τρίποντο στη διοργάνωση.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, αποβλήθηκαν για υβριστική συμπεριφορά προς το πρόσωπο του διαιτητή οι Καούσι και Γκίνης από τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Σκόρερς: – / –

Διαιτητής: Κατελανάκης. Βοηθοί: Χρυσαφης, Νικολάκος.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κότσαλος): Σουμπασι (41′ Ντάλλας), Σπίνος Η., Σπίνος Β. (41′ Διακουμάκος Λ.), Διακουμάκος Γ., Ζακυνθινός, Δάρας (75′ Νάκος), Στυλιανόπουλος, Κοκόσης, Γιαννούσης, Μπραϊμάκος, Τσιαμπάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Δημήτρης Τσουκνάκης): Αγγελακόπουλος (41′ Μαχαίρας), Τζεκάκης, Κερασιάς, Πολυμενάκος, Σκανδάλης (41′ Γκίνης), Μιχαηλίδης (45′ Ντοκάι), Καούσι, Ρόκκος (60′ Κεφαλάς), Ραθώσης, Δεπαστας, Λενης (50′ Μαρτίνης).

Leave a Reply