ΝΕΟΙ: Χαϊδάρι – Άγιος Ιερόθεος 0-0

Κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του Χαϊδαρίου με το καλύτερο ενεργητικό και παθητικό τερμάτων στις οκτώ αγωνιστικές της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ, ο Άγιος Ιερόθεος αντιπαρέταξε το δικό του παιχνίδι συνοχής και ελέγχου του ρυθμού.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βαφειάδη μπορεί να μην έφτιαξαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν επέτρεψαν κιόλας να δημιουργηθούν πολύ επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Τσαρουχα, που όταν χρειάστηκε βγήκε νικητής και από τα έντεκα μέτρα (πέναλτι).

Ήταν το τρίτο 0-0 και η τέταρτη φορά που διατηρούν απαραβίαστη την εστία τους σε επτά αγωνιστικές και σίγουρα δεν είναι τυχαίο.

Διαιτητής: Πίτσος. Βοηθοί: Καφρίτσας, Σπυρόπουλος.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κιούρκος, Μετόσι, Λαγός, Ρόμπι, Αδαμίδης, Βλάχος, Γόνης, Τσιόκα, Θεοδώρου, Μιχαλακέλης, Πέτκοφ (Κρανίτης, Μουντζουρης, Παπουτσάκης, Νικολακόπουλος, Μπάιρας, Γιαννακόπουλος, Γιακουμάτος).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσαρουχας, Μαντάς, Πάνε, Ντέντης, Στοΐλας, Τσέλεγκερ, Δημα, Χατζής, Ψαρράς, Θηβαίος, Βεντουρής (Σαρτερής, Χαλίκης, Πιττής, Τσιαντούλας, Λέσι, Παπαδημητρίου, Βασιλείου)

Leave a Reply