ΝΕΟΙ: Φοίνικας Π. – Κηπούπολη 2-1

Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους του Φοίνικα Περιστερίου, που επικράτησαν με σκορ 2-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Κηπούπολης και πήραν ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χιώτη πήραν δυο φορές προβάδισμα στο σκορ και παρ’ ότι στην επανάληψη λειτούργησαν στη λογική της διαχείρισης του υπέρ τους αποτελέσματος, δίνοντας χώρο και κατοχή στους τυπικά φιλοξενούμενους, απειλήθηκαν ελάχιστα και μόνο από στημένες μπάλες.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Αντώνη Μπαφάκη ευτύχησε να απαντήσει στην αμέσως επόμενη φάση το πρώτο γκολ που δέχθηκε, αλλά δεν συνλβη το ίδιο και στη συνέχεια, αφού δεν βρήκε ελεύθερους χώρους στο δεύτερο μισό του γηπέδου και χωρίς υπομονή στην κυκλοφορία της μπάλας δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Πάπα.

Σκόρερς: 12′ Νάζος, 20′ (αυτ.) Ρήγας / 13′ Σοφός.

Διαιτητής: Ρούσσος. Βοηθοί: Χιονης, Σπυρόπουλος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σαραντινός (41′ Αλεξιάς), Βετούλης, Κανελλόπουλος, Μούτσιος, Ρήγας, Μπούρης, Σοφός, Σταματογιάννόπουλος, Λιατίφης, Καλέμης, Τραγάκης (41′ Τζιάτζιος).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Γιαννόπουλος (41′ Πάπα), Γιώτης, Μπεντεβής (74′ Ρότα), Νάζος, Κολοκοτρώνης, Φούντο, Καζάνης (66′ Σκόνδρας), Μίλε, Κατσούλης, Σεφέρι (76′ Καμπουρίδης), Μπίλης (68′ Κόττας).

Leave a Reply