ΝΕΟΙ: Φοίνικας Π. – Ιάσων 1-2

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ντέρμπι της πρώτης τριάδας στον 13ο όμιλο του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ, με τον πρωτοπόρο Ιάσονα να φεύγει νικητής από το γήπεδο της Χρυσούπολης, αλλά τον Φοίνικα να δικαιούται τουλάχιστον την ισοπαλία, με βάση την εικόνα και τις ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χιώτη ήταν καλύτεροι στην επανάληψη και είχαν τις ευκαιρίες να ξαναφέρουν το παιχνίδισ στα ίσα μετά το γκολ του Κίστα στο 54′, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Ράπτης, έδειξε καταπληκτικά αντανακλαστικά σε 3 φάσεις και κράτησε το τρίποντο για την ομάδα του.

Παρά την ήττα πάντως, ο Φοίνικας συνεχίζει στη φάση των “16” (είναι 3ος), αφού οι Ιεράπολη και ΑΕ Ιλίου που τον καταδιώκουν αγωνίζονται μεταξύ τους στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου).

Σκόρερς: 22′ (πεν.) Σεφέρι / 5′ Αμπαλάσε, 54′ Κίστα.

Διαιτητής: Ρούσσος. Βοηθοί: Ανδρέου, Στεφανοπούλου.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Γιαννόπουλος, Γιώτης, Μπεντεβής, Φούντο, Κολοκοτρώνης, Φωτόπουλος, Μίλε, Αχλάδης, Δικαιούλιας, Σεφέρι, Μπίλης (Νάζος, Τουρκοκώστας, Καζάνης, Παπα, Ρότα, Κατσούλης).

ΙΑΣΩΝ: Ράπτης, Μπράβος, Κοκόλης, Κοκαβέσης, Κατραμάδος, Κανης, Κίστα, Σωτηρόπουλος, Αμπαλάσε, Ελεύθερος, Καλαϊδης (Μαμουχας, Αντωνόπουλος, Κρόκος).

Leave a Reply