ΝΕΟΙ: Φοίνικας Π. – Αττικός 7-0

Με εμφατικό σκορ επικράτησαν οι Νέοι του Φοίνικα Περιστερίου του αντίστοιχου συγκροτήματος του Αττικού και διατηρήθηκαν στην πρώτη πεντάδα του 13ου ομίλου του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με σκορ 2-0 για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χιώτη, που συνέχισαν σε υψηλούς ρυθμούς και στην επανάληψη όταν πλεον η πρόσβαση στην αντίπαλη περιοχή έγινε ευκολότερη και πέτυχαν άλλα πέντε τέρματα μέσα σε 25 λεπτά, εκτοξεύοντας τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 7-0.

Ιδιαίτερα το δεύτερο 40λεπτο δεν αντέχει σε οποιαδήποτε ανάλυση, αφού κάθε επίθεση των γηπεδούχων ήταν φάση για γκολ, κάτι που καταδεικνύει αφ’ ενός τη διαφορά δυναμικότητας, αφ’ ετέρου την σοβαρότητα με την οποία αγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι.

Σκόρερς: 16′ Σκόδρας, 21′ Κατσούλης, 42′ Καζάνης, 48′ Ρότα, 53′, 64′ και 67′ Μίλε / –

Διαιτητής: Χιονης. Βοηθοί: Στάμος, Κελεκίδης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Πάπα, Γιώτης, Κολοκοτρώνης, Φούντο, Νάζος, Φωτόπουλος, Μίλε, Αχλάδης, Κατσούλης, Σεφέρι, Σκόδρας (Καλίτσος, Καζάνης, Ρότα, Γιαννόπουλος, Τουρκοκώστας).

ΑΤΤΙΚΟΣ: Γιόνιτσα, Ντίνας, Καραγιαννόπουλος, Τζελνόσκι, Παππάς, Ζότο, Κατσιγιάννης, Αλυφραγκής, Νικολής, Καπαρανάκης, Ζιάμπι.

 

Ήττα 2-6 για Παίδες

Σκληρή, αλλά διδακτική -για τον τρόπο με τον οποίο παίζεται η κόντρα επίθεση- ήττα για τους Παίδες του Φοίνικα Περιστερίου, που μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα, κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το εις βάρος τους 1-4, αφού κάθε επίθεση της φιλοξενούμενης ομάδας (Α.Ο. Αιγάλεω) κατέληγε σε γκολ!

Στην επανάληψη, δεν περίσσεψε διάθεση για ποδόσφαιρο και από τις δύο πλευρές, με το Αιγάλεω να φτάνει σε μία απόλυτα δίκαιη νίκη με 2-6.

Σκόρερς: 31′ Δέλγας, 69′ (πεν.) Βάββας / 7′, 15′, 67′ Χαλβατζόγλου, 24′ Καραμανής, 25 (αυτ.) Πατέλης, 72′ Ευθυμάλης.

Διαιτητής: Κελεκίδης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Κακουριώτης, Πατέλης, Δρέσιος, Πνακάς, Γιώτης, Κολοβός, Χάβαρης, Κουρουμπλής, Καμπουρίδης, Δέλγας, Βάββας (Σταυρινός, Λαμπρόπουλος, Νίνης, Καλαντζής, Αναστασόπουλος, Γκιολές, Κύρτσιος).

Leave a Reply