ΝΕΟΙ: Φοίνικας Π. – Αιγάλεω (2) 1-1

Ισόπαλοι με σκορ 1-1, στο γήπεδο Χρυσούπολης, αναδείχθηκαν οι Νέοι Φοίνικα Περιστερίου και Α.Ο. Αιγάλεω (2) για τον 13ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χιώτη είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά όχι και αποδοτικό τρόπο να δημιουργήσουν πολύ επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος το οποίο και ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ και έδωσαν γήπεδο στον Φοίνικα, προσδοκώντας ότι θα “κλειδώσουν” το παιχνίδι στην κόντρα επίθεση. Αυτό δεν συνέβη (ο Φοίνικας έχει την 3η καλύτερη άμυνα στον όμιλο με 9 τέρματα παθητικό), αντίθετα με κεφαλιά του Γιώτη από την καρδιά της μεγάλης περιοχής, τρία λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας, διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Σκόρερς: 77′ Γιώτης Σ. / 51′ Πιπίκος.

Διαιτητής: Καφρίτσας. Βοηθοί: Σταυρόπουλος, Σπυρόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Γιαννόπουλος, Γιώτης Σ., Μπεντεβής, Φούντο, Κολοκοτρώνης, Φωτόπουλος, Καζάνης, Μίλε, Κατσούλης, Σεφέρι, Μπίλης (Νάζος, Σκόδρας, Μπισμπιρούλιας, Πάπα).

 

Χ” και οι Παμπαίδες

Ισοπαλία χωρίς τέρματα στην αναμέτρηση των Παμπαίδων, Φοίνικα Π. και Ηρακλή Π., το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ηλία Θεοδωρακόπουλου και Νίκου Δασκαλόπουλου έκαναν πολύ καλύτερα τα πράγματα στο ανασταλτικό κομμάτι, σε σχέση με το δεύτερο μισό του γηπέδου, με αποτέλεσμα το 0-0 να διατηρηθεί ως το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής: Μαμουνής.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Τσιχλης, Χαβαλίνας, Μπούζο, Ανδριανάκος, Αρβανιτίδης, Βαβίλης, Μαρκαντωνάτος, Μπούρας, Καμπουρίδης, Καραγιώργος, Μαγαλιός (Μηλιάς, Βασίλενας, Κόπελας, Σταθόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Μακρής, Ζαχαρίας, Σιταράς, Κουκλοτίδης, Ζάρκαλης Δ., Λέτσκα, Μαγκίτσας, Σακκάς, Καγιάννης, Χρηστίδης, Μπουρνάκης (Γκρίελας, Μπέλλος, Νάστος, Ζουμπούλης, Ζάρκαλης Ι., Κηπουρός, Χριστοδούλου).

Leave a Reply