ΝΕΟΙ: Φοίνικας Π – Θύελλα Π. 3-1

Ψυχρολουσία με τη… σέντρα δέχθηκαν οι Νέοι του Φοίνικα Περιστερίου στη βραδινή αναμέτρηση με τη Θύελλα Π., αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους ρίξει στο καναβάτσο.

Εντός τριλέπτου (4′) έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και στην επανάληψη πέτυχαν άλλα δύο τέρματα για να διαμορφώσουν το τελικό 3-1 και να φτάσουν στη πρώτη νίκη τους,

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χιώτη δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, επαναβεβαιώνοντας ότι άφησαν πίσω τους τα βαρομετρικά χαμηλά, ανέκτησαν την πίστη στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους και παίρνουν πλέον θέση με ψυχολογία στην αφετηρία του δευτέρου γύρου.

Σκόρερς: 4′ και 57′ Καζάνης, 71′ Κατσούλης / 2′ Σακελάρης.

Διαιτητής: Γκικόπουλος. Βοηθοί: Θώμογλου, Κατελανάκης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Γιαννόπουλος (41′ Πάπα), Μηλιάς, Μπεντεβής (61′ Μπισμπιρούλιας), Φούντας, Γιώτης, Κολοκοτρώνης, Σεφέρι, Αχλάδης, Καζάνης, Κατσούλης (67′ Σκόδρας), Μπίλης (71′ Ζεϊμπεκάκης).

2-1 το Παμπαιδικό

Νίκη με σκορ 2-1 επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Αγίου Ιεροθέου, πέτυχαν οι Παμπαίδες του Φοίνικα Περιστερίου και διατηρήθηκαν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, με 20 βαθμους και την καλύτερη επίθεση (34 τέρματα).

Σκόρερς: 6′ Μαρκαντωνάτος, 59′ Βαβίλης / 32΄Ντόμπρος.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Ε.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Σταθόπουλος, Καραΐσκος, Μηλιάς, Ανδριανάκος, Βαβίλης, Μπούζο, Μαρκαντωνάτος, Μπούρας, Καμπουρίδης, Καραγιώργος Σ., Μαγαλιός. (Έπαιξαν και οι: Χαβαλίνας, Καραγιώργος Α., Αρβανιτίδης, Γεωργιόπουλος, Τσίχλης, Κόπελας, Βασίλενας).

Leave a Reply