ΝΕΟΙ: Τα σενάρια της 4ης θέσης!

Η ισοπαλία του Χαϊδαρίου (1-1) στο Αιγάλεω, δεν έδωσε απλά στους Χαϊδαριώτες τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στη φάση των “16”, αλλά άνοιξε κι ένα πελώριο παράθυρο πρόκρισης για τους Νέους του Ηφαίστου Περιστερίου.

Για την ακρίβεια, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Τρανού κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους και αυτό που χρειάζονται είναι νίκη το βράδυ της Κυριακής (20.30, Ίλιον) κόντρα στον Α.Ο. Ιλίου, που όμως έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο!

Με νίκη ο Α.Ο. Ιλίου παίρνει την πρόκριση, με νίκη ο Ήφαιστος κάνει δικό του το εισιτήριο, ενώ στην περίπτωση της ισοπαλίας τα πράγματα περιπλέκονται.

Ο Ήφαιστος μένει εκτός της φάσης των “16”, αλλά μπαίνει στο κόλπο το δεύτερο τμήμα Νέων του Α.Ο. Περιστερίου, εφ’ όσον νικήσει το δικό του παιχνίδι (Κυριακή 19.00, ΕΑΚ Ηφαίστου) κόντρα στον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων!

Στην περίπτωση αυτή θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία στους 23 βαθμούς (Α.Ο. Αιγάλεω, Α.Ο. Ιλίου και Α.Ο. Περιστερίου), με τις τρεις ομάδες να έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια (Α.Ο. Ιλίου – Α.Ο. Περιστερίου 5-1, Α.Ο. Αιγάλεω – Α.Ο. Ιλίου 2-1 και Α.Ο. Περιστερίου – Α.Ο. Αιγάλεω 1-0) και το εισιτήριο να αποφασίζεται σε κλήρωση!

Όποιος κι αν είναι τελικά αυτός που θα πάρει το 4ο εισιτήριο, στη φάση των “16” θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (1) που τερμάτισε πρώτη στον 12ο όμιλο.


Leave a Reply