ΝΕΟΙ: Όχι δάκρυα για τον Ηρακλή

Οι Νέοι του Ηρακλή Περιστερίου δεν τα κατάφεραν στο Καματερό, γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-0 από το πρώτο εφηβικό τμήμα του τοπικού συλλόγου και ολοκλήρωσαν έτσι τη φετινή παρουσία τους στους ισχυρούς της ΕΠΣΑ, με την είσοδο στις 8 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Ήταν από τα παιχνίδια που φωνάζουν από νωρίς ότι θα κριθούν στο γκολ και στις λεπτομέρειες και αυτό έγινε. Οι Περιστεριώτες γνώριζαν πολύ καλά ότι οι στημένες φάσεις αποτελούν το δυνατό όπλο των γηπεδούχων, αλλά δεν βρήκαν αντίδοτο.

Δύο γκολ από στημένα (κόρνερ) δέχθηκαν και είδαν να πηγαίνει στράφι μία εμφάνιση που δεν άξιζε την ήττα και πολύ περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα με διαφορά δύο τερμάτων. Μπορεί να μην είχαν κραυγαλέες ευκαιρίες για γκολ, αλλά ούτε δεύτερο ρόλο είχαν στο χορτάρι, ούτε επέτρεψαν να απειληθεί με διαφορετικό τρόπο η εστία τους.

Θα ήταν ασφαλώς καλύτερα για τα παιδιά που ολοκληρώνουν την διαδρομή τους στην ποδοσφαιρική Ακαδημία (γενν. 2000), να το κάνουν με μια μεγαλύτερη διάκριση, αλλά υπάρχουν πολλά χρόνια μπροστά τους και το αντρικό τμήμα τους περιμένει.

Σκόρερς: 54′ Γκάνιος, 75′ Δημητρόπουλος / –

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης. Βοηθοί: Καφρίτσας, Τραντας. Στο 79′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα ο Σαχσανίδης.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Καλογερόπουλος, Βανικιώτης, Κοντογιάννης, Ιντριζί, Μανάφας, Πανάκιας, Αναστασιάδης, Δημητρόπουλος, Γκάνιος, Σαχσανίδης, Τουραλιάς (Ρόσι, Διαμαντόπουλος, Μακρυνικόλας).

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Κωνσταντόπουλος, Καλογήρου, Κεφαλάς, Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Πάνος, Στόινα, Δρουγουνάκης, Νίτας, Μήτρος Ν., Βαρδαραμάτος (Μαγκίτσας, Δρακόπουλος, Τζαβαράκος, Νημάς, Γονιδάκης).

Leave a Reply