ΝΕΟΙ: Κηπούπολη – Άμιλλα Π. 2-2

Την “ενηλικίωση” του νεανικού ρόστερ της Κηπούπολης στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΑ “πλήρωσε” η Άμιλλα Περιστερίου, που με τη χθεσινή ισοπαλία στο γήπεδο Χρυσούπολης μπήκε σε περιπέτειες σε ό,τι αφορά στην παραμονή της στην πρώτη επτάδα του Α΄ομίλου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Σώκου χρειάζονται τη νίκη στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στο Αιγάλεω, που επίσης θα “καίγεται” για βαθμούς προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα και τα βαθμολογικά μπόνους. Εκτός κι αν ο χθεσινός της αντίπαλος, το συγκρότημα του Αντώνη Μπαφάκη, σταματήσει και τον Ιάσονα, που διεκδικεί την 7η προνομιούχο θέση!

Η Κηπούπολη προηγήθηκε νωρίς στην αναμέτρηση με γκολ του Σοφού στο 4′ και με το 1-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων. Η Άμιλλα ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση (1-2) πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι δεν εγκατέλειψαν το παιχνίδι (η “ενηλικίωση” που λέγαμε παραπάνω) και το έφεραν στα ίσα, λίγο πριν το φινάλε, με το 2-2 να είναι και το τελικό σκορ.

Σκόρερς: 4′ Σοφός, 74′ αυτ. Τζίκας / 50′ Γκορίτσι, 57′ Τσαφεράι.

Διαιτητής: Μαρανος. Βοηθοί: Γλάρος, Παναγιωτακόπουλος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Αλεξιάς, Παπακωνσταντίνου, Βαρζάκης, Παντιώρας, Μούτσιος, Ρήγας, Λιούμης, Σταματογιαννόπουλος, Μαργέτης (72′ Ντίνης), Τζιάτζιος (41′ Πουλιάδης), Σοφός.

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Μαϊδανός, Τζίκας, Τσώλης, Τσαφεράι, Αντζέι, Κατσαμάς, Καπίρης (63′ Πρεβεζιάνος), Κουτρουλας, Αγγελάκης (55′ Παπασταύρου), Γκορίτσι, Πήδουλας (70′ Φάμπιο).

Leave a Reply