Κηπούπολη – Α.Ο.Περιστερίου (1) 0-2

Το πρώτο τμήμα Νέων του Α.Ο. Περιστερίου μπήκε πιο αποφασιστικά στην αναμέτρηση και την ολοκλήρωσε με σκορ 2-0, που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Κηπούπολης, η οποία ξεκίνησε τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ με 3/3.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αργύρη Πούλου άσκησαν πολύ ψηλά πίεση με το… καλημέρα και από κερδισμένες μπάλες έχτισαν ένα προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση του πρώτου 25λεπτου, το οποίο διατήρησαν ως το φινάλε και τους οδήγησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη, το συγκρότημα του Αντώνη Μπαφάκη έκανε την προσπάθειά του στην επανάληψη, είχε 2-3 καλές ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά δεν τις αξιοποίησε και μοιραία γεύτηκε την ήττα.

Το παιχνίδι χάλασε άνευ λόγου και επαρκούς αιτίας, ελάχιστο χρόνο πριν το τελευταίο σφυριγμα και στη διάρκεια της έντασης ο διαιτητής της αναμέτρησης έστειλε πρόωρα στα αποδυτήρια τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας, Λιούμη, για βίαιο χτύπημα εκτός φάσης, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Σκόρερς: – / 19′ Φιλιππόπουλος, 25′ Πετρακάκος.

Διαιτητής: Μαρουλης. Βοηθοί: Ματθαίου, Ρούσσος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Αλεξιάς (41′ Σαραντινός), Βετούλης, Κανελλόπουλος, Καραγιάννης, Μούτσιος, Ρηγας, Λιούμης, Μπούρης, Σοφός, Σταματογιαννόπουλος, Λιατίφης (41′ Τραγάκης).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (1): Ρηγαλος (41′ Κουτσούκης), Σωτηρίου, Πετρακάκος (50′ Λευθεριώτης), Πλευρίτης, Παντελίδης, Κατσιμίγας (60′ Καραγιάννης), Παππάς, Χρονόπουλος, Φιλιππόπουλος, Δημητρίου (41′ Ντέμα), Πιρκολος.

Η ένταση στο φινάλε δεν πήρε διαστάσεις, αλλά υποχρέωσε τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίξει τη λήξη της χωρίς τον χρόνο των καθυστερήσεων.

Leave a Reply