ΝΕΟΙ: Καματερό (1) – ‘Ηφαιστος Π. 0-0

Οι Νέοι του Ηφαίστου Περιστερίου δημιούργησαν, αλλά δεν αξιοποίησαν εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που σε τέτοια παιχνίδια κάνουν τη διαφορά και το 0-0 σφράγισε την εκτός έδρας αναμέτρησή τους με το πρώτο τμήμα Νέων του Καματερού.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Τρανού ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν βοήθειες από τον πάγκο τους και ταυτόχρονα τον έλεγχο. Ωστόσο και σ’΄αυτό το 40λεπτο, οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για το νικητήριο γκολ, παίζοντας στην κόντρα επίθεση.

Το δοκάρι του Τζωρτζακάκη και οι δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με Τουρτούλη και Καλκανάκο (δεν αξιοποίησε γρήγορα την επιλογή του αμαρκάριστου Δεμίρη), απλώς ενισχύουν την άποψη ότι αν κάποια ομάδα έπρεπε να νικήσει αυτή ήταν του Ηφαίστου.

Διαιτητής: Τενεκούδης. Βοηθοί: Κατελανάκης, Σπυρόπουλος.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (1): Κουτσίκος (41′ Καλογερόπουλος), Αργυρόπουλος, Γκράγκι, Ιντρίζι, Διαμαντόπουλος, Βαρουξης, Αναστασιάδης (44′ Κυρατζης), Πανακιας, Γκανιος (66′ Μαναφας), Δημητρόπουλος, Μακρυγιάννης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Πολίτης, Φίλιας Β., Παληογιάννης, Μπιρλής, Σταματέλος (67′ Δεμίρης), Τουρτούλη, Γιαννόπουλος (58′ Ευθυμιάδης), Καλκανάκος (79′ Κολοκώτσιος).

Leave a Reply