ΝΕΟΙ: Καματερό – Ηρακλής Π. 2-0

Σ’ ένα παιχνίδι με πολλή δύναμη και προσωπικές μονομαχίες στο χορτάρι, αλλά ισορροπημένο σε ό,τι αφορά στην παραγωγή -των λιγοστών έτσι κι αλλιώς- φάσεων μπροστά στις δύο εστίες, το Καματερό ήταν αυτό που εκμεταλλεύτηκε λάθη και ολιγωρίες και με σκορ 2-0 από ημίχρονο κάθισε στη θέση του οδηγού και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Π. με το τρίποντο της νίκης.

Το συγκρότημα του Πασχάλη Χλοψιούδη δεν πήρε βοήθειες σε κομβικές -για την ανάπτυξή του- θέσεις και παρ’ ότι αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 58′, δεν κατάφερε να βρει τις φάσεις που θα το ξανάβαζαν στο παιχνίδι.

Στο 58′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαναφας, μετά από έντονη διαμαρτυρία στο πρόσωπο του διαιτητή της αναμέτρησης, ενώ προηγουμένως είχε παρατηρηθεί για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Σκόρερς: 12′ Γκανιος, 39΄ Μαναφας / –

Διαιτητής: Καλοπίσης. Βοηθοί: Κοπαλας, Μαλανδράκης.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Καλογερόπουλος (51′ Κουτσίκος), Μανάφας, Αργυρόπουλος, Κοντογιάννης, Ιντρίζι, Βαρουξής, Αναστασιάδης (51′ Πανακιας), Τουραλιάς, Γκανιός (70′ Διαμαντόπουλος), Δημητρόπουλος, Μακρυνικόλας.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Νημάς, Καλογήρου (61′ Μαγκίτσας), Τζαβαράκος, Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Πάνος, Βαρδαραμάτος (54′ Δρακόπουλος), Δρουγουνάκης, Νίτας, Μητρος Ν. (74′ Κούτρης), Στόινα.

Leave a Reply