ΝΕΟΙ: Ιάσων – Ήφαιστος Π. 0-8

Το πρώτο 45λεπτο δεν το λες και μαγική εικόνα, αλλά το παιχνίδι σε κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας ήταν περισσότερο μοιρασμένο απ’ ότι προδίδει το 0-3 του ημιχρόνου.

Απλά ο Ήφαιστος Π. ήξερε τι να την κάνει και πως να τη στείλει στα αντίπαλα δίχτυα, ενώ οι γηπεδούχοι την έχαναν μόλις πάταγαν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με την ομάδα του Ιάσονα να συμβιβάζεται με την ήττα και να οδηγείται σε βαρύ σκορ, παρ’ ότι ο Θοδωρής Τρανός άλλαξε τα 6/11 του αρχικού σχήματος. Όσοι ήρθαν από τον πάγκο ανέβασαν ακόμη περισσότερο τον ρυθμό, με περισσότερο ενδεικτική τη συμμετοχή του Τουρτούλη, που πέτυχε χατ τρικ μέσα σε 13 λεπτά.

Σκόρερς: – / 3′ και 20′ Μπιρλής, 35′ Γιαννόπουλος, 55′ Ευθυμιάδης, 62′ Πέτρος Κ., 65′, 69′ και 78′ Τουρτούλης.

Διαιτητής: Τζίκας. Βοηθοί: Σταυρόπουλος, Κορρές.

ΙΑΣΩΝ: Μούχο (62′ Ράπτης), Καραμάδος, Κοκόλης (23′ Καρβούνης), Νικέλλης (65′ Μπράβος), Κρόκος, Μαμουχας, Κανης (51′ Κίστα), Αντωνίου, Σταθόπουλος (60′ Νίκας), Κοτσοβός (57′ Ελεύθερος), Καλαιδής (67′ Σωτηρόπουλος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καραγκούνης, Πουρίκης, Τζωρτζακάκης, Σελεσίδης, Φίλιας, Παληογιάννης (59′ Ταξιάρχου), Μπιρλής (60′ Πέτρος Κ.) , Σταματέλος (54′ Ευθυμιάδης), Καραλάκης (59′ Μπέκος), Γιαννόπουλος (54′ Κανναβός), Δεμίρης (56′ Τουρτούλης).

Leave a Reply