ΝΕΟΙ: Ήφαιστος – Θρίαμβος Χ. 1-1

Και οι δύο ήθελαν όσο τίποτε τη νίκη στο ΕΑΚ Ηφαίστου, αλλά τελικά οι Νέοι Ηφαίστου Περιστερίου και Θριάμβου Χαϊδαρίου περιορίστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας και υποδέχθηκαν αμφότεροι το σφύριγμα της λήξης με σκυμμένα κεφάλια.

Οι φιλοξενούμενοι τέθηκαν νοκ άουτ από τη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα και τα εισιτήρια της πρόκρισης για τη φάση των “16”, οι γηπεδούχοι έβαλαν πλέον πολύ δύσκολα στους εαυτούς τους και περιμένουν συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική, για να πετύχουν τον στόχο της πρόκρισης.

Πλέον οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Τρανού θα πρέπει να νικήσουν εκτός έδρας το πρώτο τμήμα Νέων του Α.Ο. Ιλίου που επίσης διεκδικεί τετράδα και να μην χάσει το Χαϊδάρι στο Αιγάλεω. Υπάρχουν και δύο λιγότερο πιθανά σενάρια, να χάσει εντός έδρας ο Ηρακλής από τους Αγίους Αναργύρους και με νίκη στο Ίλιον να ισοβαθμίσουν στους 24 βαθμούς έχοντας νικήσει στο μεταξύ τους παιχνίδι ή να χάσει το Καματερό από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και να ισοβαθμίσουν στους 24 βαθμούς (0-0 το μεταξύ τους παιχνίδι) οπότε θα γίνει κλήρωση.

Όλα αυτά βεβαίως θα είχαν αποφευχθεί και θα κρατούσαν την τύχη τους στα χέρια τους αν δεν “αυτοκτονούσαν” το απόγευμα της Κυριακής. Διότι περί αυτοκτονίας πρόκειται με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης, που τους ήθελε να παίρνουν το προβάδισμα πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης και να δωρίζουν την ισοφάριση, με αμυντική ασυνενοησία, τέσσερα λεπτά αργότερα.

Σκόρερς: 45′ Καραλάκης / 49′ Αλεξανδράκης.

Διαιτητής: Θώμογλου. Βοηθοί: Παναγιωτακόπουλος, Σπυρόπουλος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Φειδαίος, Φίλιας Β, Παληογιάννης, Τουρτούλη, Σταματέλος, Καραλάκης, Γιαννόπουλος, Δεμίρης (Ευθυμιάδης, Δημητρίου, Μπιρλής, Καλκανάκος).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ.: Ρούμπας, Σπυρόπουλος, Μποχτης, Τσιαπάρας, Σιορεντας, Μπίκος, Λεβεντόπουλος, Αγγέλου, Κοκόσης, Γκαρδιάκος, Αεξανδράκης (Καβαλαράκης, Μητρόπουλος, Ιωσηφέλης, Ξυνιάδης, Λάμπρο, Κουρατόρας, Νικολαΐδης).

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ

Η τελευταία αγωνιστική: Ελπίδα Αγ. Αναργύρων – Καματερό (1), Α.Ο. Ιλίου (1) – Ήφαιστος Π., Α.Ο. Περιστερίου (2) – Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων, Αιγάλεω – Χαϊδάρι, Ηρακλής Π. – Άγιοι Ανάργυροι, Θρίαμβος Χ. (1) – Θρίαμβος Χ. (2) και Άγιος Ιερόθεος – Άμιλλα Π.

Leave a Reply