ΝΕΟΙ: Ήφαιστος Π. – Χαϊδάρι 1-0

Μετά το νωθρό ξεκίνημα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, οι Νέοι του Ηφαίστου Π. ξαναβρίσκουν τη συνοχή, αλλά και την αυτοπεποίθηση που τους δίνει η έδρα τους κι έτσι μετά τον Ηρακλή Π., ένας ακόμη εκ των πρωτοπόρων, ο Α.Ο. Χαϊδαρίου, υπέκυψε στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Τρανού έλεγξαν τη ροή της αναμέτρησης, χωρίς κατ’ ανάγκην να διατηρούν κατοχή και πρωτοβουλία στο σύνολο του χρόνου, κράτησαν τους φιλοξενούμενους μακριά από επικίνδυνες ζώνες στην περιοχή του Καραγκούνη και τους περιόρισαν σε μακρινά σουτ.

Βρήκαν το γκολ που ήθελαν στο ξεκίνημα της επανάληψης, απόρροια λάθους στην αμυντική γραμμή του Χαϊδαρίου, έψαξαν ένα δεύτερο με μπαλιές στον κενό χώρο από τον Γιαννόπουλο και είχαν μεταξύ άλλων ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ, χωρίς όμως επιτυχία.

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Καραγκούνης κράτησε το μηδέν, εξουδετερώνοντας μακρινό σουτ κοντά στο δεξί “Γ” της εστίας του. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμετρηση με 10 παίκτες, αφού στο 68′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Δριμάλας, γιατί “χαστούκισε ποδοσφαιριστή, σε φυσική διακοπή του αγώνα”.

Σκόρερς: 43′ Τουρτούλη / –

Διαιτητής: Νταρακλίτσης. Βοηθοί: Πίτσος, Παπαγεωργίου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Πολίτης, Φίλιας Β., Παληογιάννης, Τουρτούλη (56′ Δεμίρης), Σταματέλος (66′ Καραγιαννιώτης), Καραλάκης (51′ Μπιρλής), Γιαννόπουλος, Καλκανάκος (76′ Φίλιας Π.).

ΧΑΪΔΑΡΙ: Νικολακόπουλος (54′ Κιούρκος), Δριμάλας, Μπατζίκας (41′ Μετόσι), Λαγός (54′ Μπάιρας), Αδαμίδης, Βλάχος, Γόνης, Ρόμπι (41′ Τσιόκα), Θεοδώρου, Μιχαλακέλης (72′ Κρανίτης), Γιακουμάτος (58′ Πέτκοφ).

Leave a Reply