ΝΕΟΙ: Ήφαιστος Π. – Ηρακλής Π. 2-1

Πιο συγκεντρωμένοι και με καθαρότερο μυαλό στο παιχνίδι τους οι Νέοι του Ηφαίστου Π. επιβλήθηκαν με σκορ 2-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ηρακλή Π. στο ντέρμπι των “συγκατοίκων” του ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Τρανού εκμεταλλεύτηκαν σε απόλυτο βαθμό τα λάθη του αντιπάλου στη διάρκεια του 80λεπτου και παρ’ ότι στην επανάληψη (2-1 σκορ ημιχρόνου) λειτούργησαν στη λογική της διαχείρισης του υπέρ τους αποτελέσματος, ψάχνοντας το γκολ στην κόντρα επίθεση, πέτυχαν να περιορίσουν τις επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία τους.

Στο αποτέλεσμα έβαλε βεβαίως την σφραγίδα του και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Ο Καραγκούνης εξουδετέρωσε με διπλή επέμβαση χτύπημα πέναλτι του Μήτρου Ν. (το κέρδισε ο Στόινα από τον Φίλια Β.) στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης.

Το συγκρότημα του Πασχάλη Χλοψιούδη παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά, μετά την πρεμιέρα στο Χαϊδάρι, με το άγχος της γενικής αναγνώρισης που απολαμβάνει μετά τον πρώτο γύρο που πραγματοποίησε και με υπερβολικό εκνευρισμό για την διαχείριση της αναμετρησης από τον διαιτητή.

Σκόρερς: 8′ Τουρτούλη, 37′ Κανναβός / 17′ Βαρδαραμάτος.

Διαιτητής: Κοπαλας. Βοηθοί: Κατελανάκης, Σπυρόπουλος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Πολίτης, Φιλιας Β., Παληογιάννης, Κανναβός (48′ Καραλάκης), Σταματέλος (71′ Καραγιαννιώτης), Τουρτούλη (78′ Τουρτούλη), Γιαννόπουλος (61′ Φράγκος), Καλκανάκος (74′ Φίλιας Π.).

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Νημάς, Καλογήρου, Κεφαλάς, Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Μαγκίτσας (72′ Δρακόπουλος), Βαρδαραμάτος, Πάνος, Νίτας, Μήτρος Ν., Στόινα.

Leave a Reply