ΝΕΟΙ: Ήφαιστος Π. – Άμιλλα Π. 4-1

Οι Νέοι του Ηφαίστου Περιστερίου έφτασαν στο τρίποντο στον εξ αναβολής αγώνα κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Άμιλλας Π., το μεσημέρι της Τετάρτης στο ΕΑΚ Ηφαίστου και σε συνδυασμό με το σαββατιάτικο άνευ αγώνος τρίποντο κόντρα στο δεύτερο τμήμα του Θριάμβου Χαϊδαρίου (αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα), απογειώθηκαν στους 15 βαθμούς, τέσσερεις πίσω από την κορυφή και… ξαναμπήκαν στο παιχνίδι.

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ μέτριο ποιοτικά, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν μπροστά στο σκορ από το 11′ και μ’ αυτό το 1-0 να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Στην επανάληψη η είσοδος των Τουρτούλη και Κολοκώτσιου φρέσκαρε και έδωσε ταχύτητα μεσοεπιθετικά στο συγκρότημα του Θόδωρου Τρανού, που πέτυχε άλλα τρία γκολ, το τελευταίο ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης.

Σκόρερς: 11′ Πολίτης, 52′, 73′ Τουρτούλη, 80′ Καλκανάκος / 67′ Ζέρβας.

Διαιτητής: Νταρακλίτσης. Βοηθοί: Κουκόπουλος, Βρανάς.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καραγκούνης (71′ Χειλετζάρης), Πουρίκη (76′ Περιστέρης), Τζωρτζακάκης, Πολίτης, Φίλιας Β., Παληογιάννης, Μπιρλής (55′ Ευθυμιάδης), Σταματέλος (71′ Μπέκος), Καραλάκης (41′ Τουρτούλη), Γιαννόπουλος (66′ Κολοκώτσιος), Δεμίρης (55′ Καλκανάκος).

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Κωστάκης, Πήδουλας (41′ Φάμπιο), Κουτρουλας, Τσαφεράι, Αντζέι (71′ Κοκκώνης), Κατσιούλας, Ασίμης (71′ Χρονόπουλος), Κατσαμάς (66′ Γκορίτσι), Ζέρβας, Καπίρης Κ. (76′ Βερβερης), Ριζόπουλος (61′ Τζίκας).

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply