ΝΕΟΙ: Ηρακλής Π.-Θρίαμβος Χ. (1) 2-0

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα, οι Νέοι του Ηρακλή Περιστερίου επικράτησαν με σκορ 2-0 (από ημίχρονο) του πρώτου τμήματος Νέων του Θριάμβου Χαϊδαρίου και ανέβηκαν για πρώτη φορά στη δεύτερη φάση, μόνοι πρώτοι στον 9ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πασχάλη Χλοψιούδη έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι, βρήκαν δύο γκολ με τον Νίτα στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους και παρά τις προσπάθειες να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ στην επανάληψη, με αυτό το σκορ βάδισαν ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Σκόρερς: 30′, 39′ Νίτας / –

Διαιτητής: Ζυγας. Βοηθοί: Αρβανίτης, Παναγιωτακόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Κωνσταντόπουλος, Τζαβαράκος, Κεφαλάς, Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Πάνος, Μαγκίτσας, Καλογήρου, Νίτας, Μήτρος Ν., Βαρδαραμάτος (Νημάς, Δρακόπουλος, Κούτρης, Στόινα, Γονιδάκης).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ. (1): Ρούμπας, Σπυρόπουλος, Δακλάδας, Τσιαπάρας, Καβαλαράκης, Μητρόπουλος, Κουρατόρας, Παπουτσής, Κοκόσης, Λεβεντόπουλος, Μπόχτης (Ιωσηφέλης. Λάμπρο, Σιορέντας, Κανδηράκης, Νικολαΐδης, Ραντουκάνου).

 

1-0 οι Παμπαίδες

Με γκολ του Καγιάννη στο 13ο λεπτό, οι Παμπαίδες του Ηρακλή Περιστερίου έφτασαν στην πρώτη τους νίκη σε σύνολο τριών αγωνιστικών, στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νίκου Δασκαλόπουλου δεν έκαναν τίποτε λιγότερο ή περισσότερο απ’ όσα χρειάζονταν για να επικρατήσουν του αντίστοιχου τμήματος του Α.Ο. Αιγάλεω και ανέβηκαν στους 5 βαθμούς (με το μπόνους των 2 βαθμών που τους συνόδευσε από την παρουσία τους στον πρώτο γύρο).

Έπαιξαν οι Μακρής, Κηπουρός Σιταράς, Ζαρκαλης Δ., Σακκάς, Χρηστίδης, Λέτσκα, Μπουρνάκης, Κουκλοτίδης, Μαγκίτσας, Καγιάννης (Γκρίελας, Ζαρκαλης Ι., Νάστος).

Leave a Reply