ΝΕΟΙ: Ηρακλής Π. – Θρίαμβος Χ. 2-0

Σοβαροί και συγκεντρωμένοι στις απαιτήσεις της αναμέτρησης με το δεύτερο τμήμα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, οι Νέοι του Ηρακλή Περιστερίου έφτασαν χωρίς “ναι μεν, αλλά” στην επικράτηση με σκορ 2-0.

Τόσο στο πρώτο μέρος, όσο και στην επανάληψη, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πασχάλη Χλοψιούδη είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και παρά τις απουσίες που επέτρεψαν την παρουσια μόλις ενός ποδοσφαιριστή στον πάγκο, διατήρησαν υψηλό ρυθμό και παρέμειναν στον τιμόνι του αγώνα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Αν μάλιστα ήταν πιο εύστοχοι στις αλλεπάλληλες ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν τόσο στο φινάλε του πρώτου 40λεπτου, όσο και στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους, θα μπορούσε ο δείκτης του σκορ να φτάσει και ψηλότερα.

Σκόρερς: 16′ Στόινα, 56′ Νίτας.

Διαιτητής: Στάμος. Βοηθοί: Κουκόπουλος, Κατελανάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Νημάς, Δρακόπουλος, Μουντζουγιάννης, Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Πάνος, Βαρδαραμάτος, Καλογήρου, Νίτας, Μήτρος Ν.,(62′ Μαγκίτσας), Στόινα.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ. (2): Γαλάνης, Τουρνικιώτης (56′ Παχατούρας), Ρηγόπουλος, Σιορέντας, Καβαλαράκης (66′ Αναγνωστόπουλος), Παπουτσής, Νικολαΐδης, Μπούρας (41′ Λάμπρο), Ραντουκάνου, Λεβεντόπουλος (69′ Τσιλικας), Στρατικόπουλος.

Leave a Reply