ΝΕΟΙ: Ηρακλής Π.-Α.Ο.Περιστερίου 1-0

Οι Νέοι του Ηρακλή Περιστερίου έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη και απέδειξαν ότι την άξιζαν κιόλας, επικρατώντας με σκορ 1-0 του δεύτερου τμήματος Νέων του Α.Ο. Περιστερίου, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 10η αγωνιστική του 9ου ομίλου του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πασχάλη Χλοψιούδη μπήκαν πιο ζεστά στο παιχνίδι προειδοποίησαν δύο φορές με ισάριθμα δοκάρια των Βαρδαραμάτου και Νίτα και τελικά πέτυχαν να πάρουν το προβάδισμα, έξι λεπτά πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Δρουγουνάκη, η οποία επίσης έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα των φιλοξενουμένων.

Το συγκρότημα του Γιάννη Λιβαθινού έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη, αλλά δεν είχε λύσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Κοριώζο και Ζαφειράτο, δεν έγιναν γκολ και το 1-0 παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα.

‘Ετσι οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, όσους έχει και το Χαϊδάρι και δύο περισσότερους από το Αιγάλεω που τους φιλοξενεί το προσεχές Σάββατο.

Σκόρερς: 34′ Δρουγουνάκης / –

Διαιτητής: Ρούσσος. Βοηθοί: Ανδρέου, Νταρακλίτσης.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Κωνσταντόπουλος, Καλογήρου, Κεφαλάς, Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Πάνος, Βαρδαραμάτος, Δρουγουνάκης, Νίτας, Μήτρος Ν., Στόινα (Νημάς, Τζίμης, Δρακόπουλος, Μαγκίτσας, Γονιδάκης, Κούτρης).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μαρουλης, Γκελάκης, Μποφίλιος, Σετελάρι, Ανυφαντής, Τρόκα, Κιουτσούκου, Καλάμης, Κοριώζος, Τράικος, Βλαχομήτρος (Καραγιάννης Σ., Κατσαπρακάκης, Οικονομίδης, Ζαφειράτος,Κόνσολας, Καραγιάννης Λ.).

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ


Leave a Reply