ΝΕΟΙ: Ηρακλής Π. – Κηπούπολη 3-1

Καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι Νέοι του Ηρακλή Π. επικράτησαν με σκορ 3-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Κηπούπολης, στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ (την πρώτη αγωνιστική είχαν ρεπό).

Με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας οι γηπεδούχοι του Πασχάλη Χλοψιούδη, έχτισαν επιθέσεις από πίσω, έφτιαξαν φάσεις για γκολ και έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με 2-0. Η Κηπούπολη του Αντώνη Μπαφάκη, σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα αντέδρασε με το ξεκίνημα της επανάληψης, ξαναμπήκε στο παιχνίδι με την συμπλήρωση οκτώ λεπτών στο δεύτερο μέρος, αλλά η εμπειρία των παικτών του Ηρακλή τους βοήθησε να φτάσουν σε τρίτο γκολ και να γείρουν οριστικά την πλάστιγγα προς το μέρος τους.

Σκόρερς: 26′ Νιτας, 36′ Στόινα, 56′ Μήτρος Ν. / 48′ Σοφός.

Διαιτητής: Ιωσηφόγλου. Βοηθοί: Χιονης, Κοπαλας.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Νημάς, Γονιδάκης (70′ Δρακόπουλος), Μουντζουγιάννης, Καλογήρου, Μήτρος Π., Πάνος, Βαρδαραμάτος (53′ Κούτρης), Στόινα (58′ Παπαποστόλου), Νιτας, Μήτρος Ν., Κεφαλάς (65′ Μαγκίτσας).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Αλεξιας (41΄Σαραντινός), Ρήγας, Μούτσιος, Πανταζόπουλος (41′ Βαρζάκης), Κανελλόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Σταματογιαννόπουλος (26′ Φουντας), Λιούμης, Ντινης (41′ Τζιάτζιος), Σοφός, Βετούλιας (64′ Πουλιάδης).

Leave a Reply