ΝΕΟΙ: Α.Ο. Περιστερίου – Ιάσων 3-1

Ποδαρικό στις νίκες έκανε το πρώτο τμήμα Νέων του Α.Ο.Περιστερίου που μετέχει στον Α’ όμιλο του οικείου πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, το βράδυ της Κυριακής, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Νίκησε με σκορ 3-1 (τον Ιάσονα) και κέρδισε ψυχολογία μετά τα άτυχα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών. Μάλιστα το πέτυχε ανατρέποντας την εις βάρος του κατάσταση, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο.

Ισοφάρισε με γκολ του Παππά και με το 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα των ημιχρόνων. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο και πήραν το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Ιάσονας προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι με στημένες μπάλες κατά κύριο λόγο, αλλά οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αργύρη Πούλου έφτασαν και σε τρίτο γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Σκόρερς: 15′ Παππάς, 59′ (πεν.) Κιουτσούκου, 72′ Χαλκιόπουλος / 4′ Αμπαλάσε.

Διαιτητής: Γλάρος. Βοηθοί: Κούλης, Αρβανίτης.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καραγιάννης Χ. (41′ Ρηγαλος), Δημόπουλος (41′ Ροδίτης), Πετρακάκος, Καραγιάννης Δ., Μακράκης, Πλευρίτης (76′ Ντέμα), Χρονόπουλος, Μάντζιος Σ., (62′ Νίκος) Παππάς, Ρέρρας, Κιουτσούκου (71′ Χαλκιόπουλος).

ΙΑΣΩΝ: Ράπτης, Κατρανάδος, Μπράβος (41′ Κανης), Νικελλης (51′ Χρύσανθος), Κροκος, Ελεύθερος (51′ Κίστα), Κονσολενας, Αντωνίου (75′ Αντωνόπουλος), Σταθόπουλος (70′ Σωτηρόπουλος), Κοτσοβός, Αμπαλάσε (48′ Καλαϊδης).

Leave a Reply