ΝΕΟΙ: Α.Ο.Περιστερίου – Θρίαμβος Χ. 4-2

Είχε πολλά γκολ, είχε ανατροπές, γέννησε έντονα συναισθήματα αλλά χωρίς εντάσεις τουλάχιστον στο χορτάρι, ήταν ένα ΓΕΜΑΤΟ ματς, που “υποχρέωσε” παρατηρητή και διαιτητικό τρίο να δώσουν συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για τα όσα πρόσφεραν.

Ο Α.Ο. Περιστερίου (2) του Γιάννη Λιβαθινού έβαλε δύσκολα στον εαυτό του, αλλά στο τέλος τα κατάφερε και σίγουρα βγαίνει πιο δυνατός από ένα παιχνίδι που έδειξε να “στραβώνει” από κάθε άποψη, ακόμη και λίγο πριν την είσοδο του τελευταίου δεκαλέπτου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Όμιλος ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 8ο λεπτό, αλλά μέσα σε έξι λεπτά οι φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το παιχνίδι και κάθισαν σε θέση οδηγού (1-2).

Στο υπόλοιπο του χρόνου μάλιστα ήταν αυτοί που έχασαν 2-3 καλές ευκαιρίες (είχαν ως και άστοχο πλασέ σε ανυπεράσπιστη εστία) για να διευρύνουν το προβάδισμα, απέναντι στους γηπεδούχους που έδειχναν πλήρως αιφνιδιασμένοι.

Στην επανάληψη, τα πράγματα άλλαξαν και ο Όμιλος ήταν αυτός που είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά με τη σειρά του έχασε τα… άχαστα, ενώ συνέβαλλε σ’ αυτό και ο τερματοφύλακας των Χαϊδαριωτών, Γαλάνης.

Η λύτρωση ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Μποφίλιο να δίνει το έναυσμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση και τον Κοριώζο να ολοκληρώνει την ανατροπή με δύο γκολ, που είχαν τον χαρακτήρα ξεσπάσματος για τις απώλειες που προηγήθηκαν.

Σκόρερς: 8′ Καλάμης, 70′ Μποφίλιος, 76′, 79′ Κοριώζος / 9′ Λεβεντόπουλος, 15′ Νικολαΐδης.

Διαιτητής: Καφρίτσας. Βοηθοί: Κατελανάκης, Μαμουνής.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (2): Μαρουλης (65′ Ζανάγκη), Τρόκα (71′ Κατσαπρακάκης), Μποφίλιος, Σετελάρι, Ανυφαντής, Κόνσολας (41′ Βαγενάς), Γκελάκης, Καλάμης, Κοριώζος, Οικονομίδης (41′ Νίκος), Ζαφειράτος.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ.: Γαλάνης, Παχατουρας (56′ Ρηγόπουλος), Ιωσηφέλλης (61′ Τουρνικιώτης), Σιορέντας, Καβαλαράκης, Παπουτσής, Νικολαΐδης, Νικολόπουλος (64′ Τσιλικας), Λεβεντόπουλος (75′ Τοπαλιάτης), Λάμπρο (68′ Σκούρτι), Στρατικόπουλος (73′ Αναγνωστόπουλος).

Leave a Reply