ΝΕΟΙ: Α.Ο.Περιστερίου – Ήφαιστος 1-2

Σ’ ένα μοιρασμένο παιχνίδι σε ό,τι αφορά στην κατοχή και τον Ήφαιστο να ξεχωρίζει στις λεπτομέρειες -που πολλές φορές κάνουν την διαφορά-,και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο με τη μπάλα, οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το ζητούμενο, δηλαδή τη νίκη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Τρανού ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ από μία στημένη μπάλα (κόρνερ) την ώρα που οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες απουσίαζαν και σε σύντομο χρόνο ο Τουρτούλη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αλλά και τα προσωπικά.

Από το σημείο αυτό και μετά, οι Νέοι του Αργύρη Πούλου αντέδρασαν και πάτησαν πιο αποφασιστικά στο δεύτερο μισό του γηπέδου, αλλά η μείωση του σκορ ήρθε πολύ αργά για να συνοδευτεί από κάτι περισσότερο.

Με το αποτέλεσμα αυτό το πρώτο τμήμα Νέων του Ομίλου έχασε το τρένο εισόδου στην πρώτη επτάδα, ενώ ο Ήφαιστος διατηρεί ελπίδες (έστω και μαθηματικές) για την είσοδο στην πρώτη τριάδα και τα βαθμολογικά μπόνους για τον δεύτερο γύρο.

Σκόρερς: 77′ Φιλιππόπουλος / 59′ και 66′ Τουρτούλη.

Διαιτητής: Θώμογλου. Βοηθοί: Κουκόπουλος, Μαμουνής.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (1): Ρηγαλός (60′ Καραγιάννης Χ.), Σωτηρίου, Πλευρίτης, Καραγιάννης Δ., Παντελίδης Β., Κατσιμίγας, Χρονόπουλος, Ντέμα (55′ Κουλουρίδης), Χαλκιόπουλος, Ρέρρας, Δημόπουλος (65′ Φιλιππόπουλος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καραγκούνης, Πουρίκης (73′ Πελέκης), Καραγιαννιώτης (58′ Μπέκος), Παληογιάννης, Φίλιας Β., Κανναβός, Καλκανάκος (73′ Δημητρίου), Τζωρτζακάκης, Τουρτούλη, Γιαννόπουλος (62′ Ευθυμιάδης), Δεμίρης (68′ Φίλιας Π.).

Η βαθμολογία του Α’ ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply