ΝΕΟΙ: Α.Ο.Περιστερίου (1) – Ιάσων 3-0

Λόγω απουσιών ήταν συγκεντρωμένοι και σε διαρκή εγρήγορση. Λόγω αντιπάλου (1ος ο Ιάσων) το κίνητρο ήταν μεγάλο. Και όλα αυτά μαζί οδήγησαν το πρώτο τμήμα Νέων του Α.Ο. Περιστερίου σε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, που συνοδεύτηκε από το εμφατικό 3-0 και το δικαιολογημένο χειροκρότημα όσων παρακολούθησαν την αναμέτρηση στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αργύρη Πούλου χρειάστηκαν ένα ημίχρονο για να “διαβάσουν” τον αντίπαλο και να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και στην επανάληψη “χτύπησαν” τρεις φορές και απείλησαν άλλες τόσες με πολύ καλές προϋποθέσεις, χωρίς να δεχθούν απάντηση.

Και αυτό το τελευταίο είναι ένα βασικό “κλειδί” για την μεταμόρφωση της δεύτερης φάσης. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι μία ομάδα που στη διάρκεια του πρώτου γύρου έκανε τα παιχνίδια της ροντέο, αυτή τη στιγμή διαθέτει την καλύτερη άμυνα του 13ου ομίλου με μόλις 6 τέρματα παθητικό.

Σκόρερς: 41′ Φιλιππόπουλος, 64′ και 70′ Πίρκολος / –

Διαιτητής: Τενεκούδης. Βοηθοί: Νικολάκος, Βρανάς.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (1): Ρηγαλος, Σωτηρίου, Πετρακάκος Πλευρίτης, Παντελίδης, Κατσιμίγας Ν., Λευθεριώτης, Ντέμα, Φιλιππόπουλος, Δημητρίου, Πίρκολος (Ροδίτης, Χαλκιόπουλος, Κατσιμίγας Γ., Κουτσούκης).

ΙΑΣΩΝ: Ράπτης, Κίστα, Κοκολης, Κροκος, Κατραμάδος, Κανής, Αμπαλάσε, Σταθόπουλος, Καμίτι, Ελεύθερος, Καλαϊδής (Ανθης, Χρύσανθος, Μπράβος, Μούμο, Νικελλης).

Η βαθμολογία του 13ου ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply