ΝΕΟΙ: Α.Ο.Περιστερίου (1)–Φοίνικας 0-1

Σ’ ένα μοιρασμένο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι Νέοι του Φοίνικα πήραν μία πολύ σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να εδραιωθούν στην πρώτη πεντάδα του 13ου ομίλου και να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τη φάση των “16”, με σκορ 0-1, κόντρα στο πρώτο τμήμα Νέων του Α.Ο. Περιστερίου που “τρέχει” με τους ίδιους στόχους.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χιώτη είχαν την καλύτερη φάση της αναμέτρησης (σουτ του Σεφέρι εξουδετέρωσε ο Κουτσούκης) ως το 65ο λεπτό, όταν ο Μπίλης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σεφέρι και διαμόρφωσε το τελικό, όπως αποδείχθηκε, 0-1.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Αργύρη Πούλου, έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία (διπλή, μάλιστα) λίγο πριν το φινάλε, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά Ζεϊμπεκάκης και Γιαννόπουλος είπαν “όχι”.

Σκόρερς: – / 65′ (πεν.) Σεφέρι.

Διαιτητής: Κοντοπάνος. Βοηθοί: Κουκόπουλος, Μουτσοντέμι.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (1): Κουτσούκης, Χρονόπουλος, Ροδίτης (53′ Κουλουρίδης), Πλευρίτης, Παντελίδης, Κατσιμίγας Ν., Λευθεριώτης (41′ Πετρακάκος), Ντέμα (48′ Χαλκιόπουλος), Φιλιππόπουλος (62′ Κατσιμίγας Γ.), Δημητρίου, Πίρκολος (53′ Ρέρρας).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Πάπα (41΄Γιαννόπουλος), Γιώτης, Μπεντεβής, Φούντο, Κολοκοτρώνης, Φωτόπουλος (57′ Καζάνης), Αχλάδης, Μίλε, Κατσούλης, Σεφέρι (74′ Ζεμπεκάκης), Μπίλης (68′ Σκόδρας).

Leave a Reply