ΝΕΟΙ: Αναγέννηση Πετ. – Κηπούπολη 0-2

Σ’ ένα δυνατό παιχνίδι, με πολλές προσωπικές μονομαχίες και λιγότερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, η Κηπούπολη ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα και πέτυχε να φύγει νικήτρια από την Πετρούπολη, κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αντώνη Μπαφάκη είχαν πείσμα και διάθεση ως αντίβαρο στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν (και οι δύο ομάδες) για να βρουν φάσεις για γκολ στο δεύτερο μισό του γηπέδου και βέβαια ευτύχησαν να προηγηθούν.

Αυτό υποχρέωσε τους γηπεδούχους του Δημήτρη Τσουκνάκη να ρισκάρουν περισσότερο για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, αφήνοντας κενούς χώρους και σε μία από τις ευκαιρίες κόντρα επίθεσης που προσφέρθηκαν, έγινε το 0-2 που έγειρε οριστικά την πλάστιγγα για την Κηπούπολη.

Σκόρερς: – / 52′ Μούτσιος, 64′ Σοφός.

Διαιτητής: Παπαβασιλείου. Βοηθοί: Κουκόπουλος, Κοντοπάνος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.: Αγγελακόπουλος, Κερασιάς (56′ Γκολφίνος, 67′ Κωνσταντόπουλος)), Γιαννουσάς, Πολυμενάκος (65′ Δεπάστας), Κουρκούτας, Μαχαίρας (41′ Κεφαλάς), Λέμης, Ράθωσης, Γκίνης (46′ Ντοτσάι Λ.), Τσαούσης (70′ Μητρόπουλος), Ντοτσάϊ Α.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Αλεξιάς, Βετούλης (36′ Τζιάτζιος), Κανελλόπουλος, Μούτσιος, Καραγιάννης, Ρήγας (6′ Τραγάκης), Μπούρης, Σαραντινός, Μαργέτης, Σοφός, Λιατίφης

Leave a Reply