ΝΕΟΙ: Άμιλλα Π. – Ηρακλής Π. 4-3

Με κορυφαίο τον Κωστάκη και ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας, οι Νέοι της Άμιλλας Περιστερίου “φρέναραν” τον πρωτοπόρο Ηρακλή και τον υποχρέωσαν σε ήττα, με σκορ 4-3, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Σώκου, με αρκετές ελλείψεις λόγω του ότι δεν μεσολαβούσε 24ωρο μεταξύ των αγώνων εφηβικού και αντρικού τμήματος, πέτυχαν το ασύλληπτο 4/4, μεταφράζοντας σε γκολ κάθε τους φάση στα αντίπαλα καρέ, στη διάρκεια του 80λεπτου.

Την ίδια ώρα, το συγκρότημα του Πασχάλη Χλοψιούδη είδε 4 φορές τη μπάλα να σταματάει στα δοκάρια του Κωστάκη (Δρουγουνάκης, Βαρδαραμάτος, Στόινα, Κυριακόπουλος) και τον γκολκίπερ της Άμιλλας να “κατεβάζει” τα ρολά σε άλλες 7 περιπτώσεις!

Highlight της αναμέτρησης το τρίτο γκολ των νικητών, σε φάση διαρκείας, με κεφαλιά του Γκορίτσι, μετά από δύο δοκάρια!

Σκόρερς: 16′ Κοκκώνης, 35΄Τζαφεράι, 37′ Γκορίτσι, 66′ Παπασταύρου / 1′ και 46′ Βαρδαραμάτος, 30′ Νίτας.

Διαιτητής: Ρούσσος. Βοηθοί: Κατελανάκης, Βρανάς.

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Κωστάκης, Πήδουλας, Καπίρης Γ., Τσώλης, Τζαφεράι (53′ Χρονόπουλος), Κατσαμάς, Παπασταύρου, Κοκκώνης, Βαρβερης, Γκορίτσι, Ζαχαριουδάκης (30′ Γκίκας).

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Νημάς, Καλογήρου, Κεφαλάς, Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Πάνος, Βαρδαραμάτος, Δρουγουνάκης, Νίτας, Μήτρος Ν. (71′ Μαγκίτσας), Στόινα (74′ Δρακόπουλος).

Leave a Reply