ΝΕΟΙ: Άμιλλα Π. – Ελπίδα Αγ. Αν. 1-1

Το λες και “αυτοκτονία”… Οι Νέοι της Άμιλλας Περιστερίου προηγήθηκαν μόλις στο 4′ μετά από προσπάθεια του Ζέρβα (χρεώθηκε ως αυτογκόλ), έχασαν έναν… σκασμό ευκαιρίες για να “αυγατίσουν” το προβάδισμά τους, έχασαν και πέναλτι και τελικά ισοφαρίστηκαν δύο λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Το τελικό 1-1 στο γήπεδο της Χρυσούπολης, που ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένο από την βροχόπτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής (δύο τεράστιες λίμνες από την πλευρά του δρόμου εμπόδιζαν οποιαδήποτε ποδοσφαιρική ενέργεια) μπορεί να μην είναι σε καμία περίπτωση δίκαιο αποτέλεσμα, ωστόσο επιβραβεύει την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, που πάλεψαν ως το τέλος για να πουν “ευχαριστώ” στα δώρα των γηπεδούχων.

Σκόρερς: 4′ Στεργίου (αυτογκόλ) / 78′ Παλαιολόγου.

Διαιτητής: Στάμος. Βοηθοί: Αναστασόπουλος-Τσιγγέλης, Πίτσος.

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Κωστάκης, Παπασταύρου, Κουτρουλας, Τσαφεράι, Αντζέι, Κατσαμάς (73′ Πήδουλας), Ασίμης, Καπίρης Γ. (55′ Γκορίτσι), Ζέρβας (62′ Βαρβέρης), Καπίρης Κ. (72′ Αγγελάκης), Κοκκώνης (70′ Φάμπιο).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Παππάς Δ., Σπυρόπουλος Στεφανι, Στεργίου, Παχης, Παππάς Χ. (60′ Σακα), Λαουτάρης (41′ Καλαμίδας), Ζουμπουλιας, Ταφίλι, Παπαδόπουλος, Παλαιολόγου.

(στην κεντρική φωτο η απόκρουση του Παππά στο πέναλτι)

Leave a Reply