ΝΕΟΙ: Άμιλλα Π.-Α.Ο. Περιστερίου (2) 1-2

Το δεύτερο τμήμα Νέων του Α.Ο. Περιστερίου ξεκίνησαν φουριόζοι την αναμέτρηση με το αντίστοιχο συγκρότημα της Άμιλλας Περιστερίου και με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου είχαν ήδη πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, παίζοντας στο όριο του οφσάιντ την ανεβασμένη ψηλά, άμυνα των τυπικά γηπεδούχων.

Στην επανάληψη όμως οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λιβαθινού έπαιξαν με τη… φωτιά και παρολίγο να καούν, λειτουργώντας διαχειριστικά του υπέρ τους σκορ και δίνοντας μέτρα στο χορτάρι στο συγκρότημα του Κώστα Σώκου που μείωσε στο 52′ και απείλησε σε 1-2 φάσεις με ισοφάριση, αλλά δέχτηκε την άρνηση του Μαρουλη.

Το τελικό 1-2 βρήκε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αλληλοσυγχαίρονται και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν τους 14 βαθμούς, 4 μακριά από την κορυφή του 9ου ομίλου.

Σκόρερς: 52′ Κατσιούλας / 18′ Κιουτσούκου, 21′ Κοριώζος.

Διαιτητής: Κωσταγιάννης. Βοηθοί: Βρανάς, Σπυρόπουλος.

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Κωστάκης, Πήδουλας, Τσώλης, Τσαφεράι (33′ Ριζόπουλος), Αντζέι, Κατσιούλας, Ασίμης, Κατσαμάς (68′ Γκορίτσι), Ζέρβας (77′ Καπίρης), Κοκκώνης, Κουτρουλάς.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (2): Μαρουλης, Γκελάκης (78′ Κατσαπρακάκης), Μποφίλιος, Σετελάρι (41′ Ζαφειράτος), Ανυφαντής, Τρόκα, Τράικος (51′ Καραγιάννης Δ.), Καλάμης (73′ Βαγενάς), Κοριώζος (68′ Οικονομίδης), Καραγιάννης Σ., Κιουτσούκου (60′ Νίκος).

Leave a Reply