ΝΕΟΙ: Αίμος Πετρ. (2) – Φοίνικας 2-0

Τα παιχνίδια της μπάλας τιμώρησαν το τμήμα Νέων του Φοίνικα Περιστερίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η νίκη του δεύτερου εφηβικού τμήματος του Αίμου Πετρούπολης δεν ήταν απόλυτα δίκαιη.

Απλώς, το πρώτο μέρος όπου ο Αίμος είχε ξεκάθαρη κατοχή μπάλας και πρωτοβουλία κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο, αλλά χωρίς πολύ μεγάλες φάσεις μπροστά στην εστία του Πάπα, ολοκληρώθηκε με 0-0 και στην επανάληψη όπου οι γηπεδούχοι έχασαν μέτρα στο χορτάρι, ο Φοίνικας ισορρόπησε και είχε και δοκάρι με τον Μπισμπιρούλα, μία ασυνενοησία στο κέντρο άμυνας και αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στους Πετρουπολιώτες, που διπλασίασαν κιόλας τα τέρματά τους τρία λεπτά πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.

Η ήττα αυτή διέκοψε ένα νικηφόρο σερί 3/3 που έτρεχαν οι Νέοι του Φοίνικα Π. στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς και ανέβασε τον Αίμο Πετρ. (2) στη δεύτερη θέση με 11.

Σκόρερς: 65′ (αυτ.) Κολοκοτρώνης, 77′ Γαβρίκης / –

Διαιτητής: Νικολάκος. Βοηθοί: Πιγγίου, Παναγιωτακόπουλος.

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ. (2): Ρίζος, Δημητρίου (41′ Γαβρίκης), Σταματίου, Χουζιώνης, Μιχάλης, Τσίφας, Γιαννούλης, Κολοκούρας (45′ Αμανατίδης), Θεοδωρακόπουλος, Ευαγγελίδης (65′ Χουτζιούμης), Βγένης,

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Πάπα (41′ Γιαννόπουλος), Γιώτης, Μπεντεβής, Νάζος, Κολοκοτρώνης, Φωτόπουλος, Κατσούλης (62′ Μπισμπιρούλας), Φούντο, Καζάνης (41′ Μηλιάς), Σεφέρι, Μπίλης (62′ Σκόνδρας).

Leave a Reply