ΝΕΟΙ: Αιγάλεω – Ηρακλής Π. 0-1

Σ’ ένα σκληρό, αλλά όχι και αντιαθλητικό, παιχνίδι στο ΔΑΚ Αιγάλεω, οι Νέοι του Ηρακλή Περιστερίου πήραν μια τεράστιας σημασίας νίκη, κόντρα στο πρώτο τμήμα Νέων του Α.Ο. Αιγάλεω με σκορ 0-1 και επέστρεψαν πανηγυρικά στην πρώτη θέση του 9ου ομίλου του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, ρίχνοντας παράλληλα τους γηπεδούχους σε μπελάδες σε ό,τι αφορά στη συμμετοχη τους στην πρώτη τετράδα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πασχάλη Χλοψιούδη ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν βαθμούς σ’ αυτό το παιχνίδι. Κινήθηκαν με οδηγό το παιχνίδι του πρώτου γύρου (3η αγωνιστική) και έφυγαν με το ίδιο νικηφόρο σκορ, με γκολ του Στόινα που εκμεταλλεύτηκε σέντρα από τα δεξιά του Τζίμη.

Στο τελευταίο τέταρτο, οι γηπεδούχοι ρίσκαραν, παίζοντας με 3 και αργότερα με 4 επιθετικούς, αλλά οι Περιστεριώτες με τους Πάνο και Δρουγουνάκη “σφράγισαν” τον άξονα και τους υποχρέωσαν σε γεμίσματα χωρίς τύχη.

Σκόρερς: – / 53′ Στόινα.

Διαιτητής: Ανδρέου. Βοηθοί: Ρούσσος, Ιωσηφόγλου.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κλαδάκης, Βανδώρος, Σελεβέντας, Βιτουλαδίτης, Μαϊμάνης, Θεοχάρης, Πουρίκη, Μαρτινος, Ταγης, Βρυνιος, Κρανιδιώτης (Σταθαράς, Μονεμβασίτης, Μαρτιμιανάκης, Κοντοχριστόπουλος, Φεϊζάι)

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Κωνσταντόπουλος, Καλογήρου, Κεφαλάς, Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Πάνος, Τζίμης, Δρουγουνάκης, Νίτας, Μήτρος Ν., Στόινα (Βαρδαραμάτος, Δρακόπουλος, Μαγκίτσας, Νημάς).

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply