ΝΕΟΙ: Αγ. Ιερόθεος – Αγ. Ανάργυροι 1-0

Οι αλλαγές έδωσαν τον τόνο στην εξ αναβολής αναμέτρηση Νέων, Αγίου Ιεροθέου – Αγίων Αναργύρων, στο γήπεδο της Χρυσούπολης και έσπρωξαν στην επανάληψη το συγκρότημα του Δημήτρη Βαφειάδη στη νίκη και το δεύτερο τρίποντο, στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Εκτέλεσαν στο ακέραιο την αποστολή τους να ανανεώσουν το σχήμα και να τονώσουν την μεσοεπιθετική λειτουργία, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την επίτευξη του νικητήριου γκολ.

Πολυτιμότερος της αναμέτρησης ο Θηβαίος, από ατομική ενέργεια του οποίου ο Αγ. Ιερόθεος κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τσέλεγκερ στο 57′ και διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Πέντε νωρίτερα πάντως και με το 0-0 να παραμένει, οι φιλοξενούμενοι είδαν τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Τσαρούχα.

Σκόρερς: 57′ (πεν.) Τσέλεγκερ / –

Διαιτητής: Αρβανίτης. Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσαρούχας, Χαλίκης (41′ Βασιλείου), Πάνε (41′ Κολλιόπουλος), Ντέντης, Μαντάς, Τσέλεγκερ, Δήμα (65′ Πιττης), Χατζής, Ψαρράς (41′ Σαρτερής), Θηβαίος (72′ Λέσι), Βεντουρής (65′ Παπαδημητρίου).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Δεμέλης, Γενιδογάν, Μπακάλης, Παλιούρας, Παπα, Κατσαρας, Χυτας, Χαραλάμπους, Κωνσταντέλος, Κομπρια, Παρθενης (Κορόντζης, Δεσποτόπουλος, Πρατζιάς, Λουκάκης, Βασιλειάδης, Μπαλας).

Leave a Reply