ΝΕΟΙ: Ήφαιστος Π. – Φοίνικας Π. 1-0

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, στο οποίο και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για να βρουν το γκολ που θα τους κάθιζε στη θέση του οδηγού, ήταν σαφές ότι οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά στην αναμέτρηση του Ηφαίστου και του Φοίνικα, το απόγευμα της Κυριακής, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θοδωρή Τρανού πίεσαν περισσότερο στο δεύτερο μισό στην επανάληψη, κέρδισαν δεύτερες μπάλες και ευκαιρίες στις οργανωμένες τους επιθέσεις και σε μία από αυτές έφτασαν στο γκολ που έκρινε το παιχνίδι, αφού οι φιλοξενούμενοι έψαξαν, αλλά δεν βρήκαν απάντηση.

Στα ευχάριστα για τον Ήφαιστο, εκτός της επιστροφής στις νίκες και η επιστροφή του Παναγιώτη Φίλια μετά από μακρά απουσία, ενώ ο Φοίνικας κρατάει το γεγονός ότι γύρισε ο διακόπτης και παρουσιάζει πλέον ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Σκόρερς: 64′ Ευθυμιάδης / –

Διαιτητής: Μπεκιάρι. Βοηθοί: Βρανάς, Νάτσιος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καραγκούνης, Πουρίκης (69′ Πελέκης), Τζωρτζακάκης, Παληογιάννης (60′ Καραγιαννιώτης), Φίλιας Β., Κανναβός, Μπιρλής (24′ Μπέκος), Τουρτούλη (43′ Φίλιας Π.), Καραλάκης, Γιαννόπουλος (55′ Ευθυμιάδης), Δεμίρης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Παπά (41′ Γιαννόπουλος), Γιώτης (52′ Μπεντεβής), Κολοκοτρώνης (68′ Σκόδρας), Φούντας, Νάζος (57′ Μηλιάς), Φωτόπουλος (72 Κώττας), Σεφέρι, Αχλάδης, Καζάνης (52′ Μπισμπιρούλας), Κατσούλης, Μπίλης.

Leave a Reply