ΝΕΟΙ: Ήφαιστος Π. – Θρίαμβος Χ. 6-2

Όλοι δούλεψαν για τον Ήφαιστο Περιστερίου το πρωί του Σαββάτου, αλλά πρωτίστως έκαναν οι ίδιοι οι Νέοι του συλλόγου το καθήκον τους, που ήταν να επικρατήσουν επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου.

Το έκαναν με σκορ 6-2 και σε συνδυασμό με τις ήττες του Αιγάλεω από την Άμιλλα Π. και του Χαϊδαρίου από τον Ηρακλή Π., υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στις θέσεις 2 έως 4. Με βάση το ενημερωτικό δελτίο της Παρασκευής σε ισοβαθμία δύο συλλόγων μετράει το μεταξύ τους αποτέλεσμα κι εφ’ όσον είναι ισόπαλο θα γίνει κλήρωση από την επιτροπή.

Σε τριπλή ισοβαθμία δεν είναι σαφές τι ισχύει. Αν παραμένει ως πρώτο κριτήριο τα μεταξύ τους αποτελέσματα τότε στην ειδική βαθμολογία είναι Αιγάλεω 4, Α.Ο. Ιλίου 2 και Ήφαιστος 1 (τα αποτελέσματα: Α.Ο Ιλίου-Ήφαιστος 0-0. Α.Ο. Ιλίου-Αιγάλεω 1-1, Αιγάλεω-Ήφαιστος 2-1).

Ειδάλλως θα γίνει κλήρωση μεταξύ των τριών ομάδων για δύο θέσεις (2η και 3η).

Σκόρερς: 9′, 62′, 70′ Τζωρτζακάκης, 16′ Τουρτούλη, 30′, 58′ Καραλάκης / 3′ Μπίκος, 39′ Μποχτης.

Διαιτητής: Ντέμσιας. Βοηθοί: Κουκόπουλος, Μαμουνής.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Χειλετζάρης, Πουρίκης, Φίλιας Π. (66′ Πελέκης), Μπέκος, Φίλιας Β., Κανναβός, Τουρτούλη, Τζωρτζακάκης, Καραλάκης (73′ Δημητρίου), Γιαννόπουλος (58′ Ευθυμιάδης), Δεμίρης (64′ Καλκανάκος),

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ.: Ξυνιάδης (41′ Ρούμπας), Φωτσοτζόγλου (41′ Γκαρδιάκος), Μποχτης, Μιτι, Τσιαπάρας, Μητρόπουλος (41′ Κοκόσης), Κανδηράκης, Μπίκος, Αποστολίδης (41′ Σπυρόπουλος), Αλεξανδράκης, Ζήσιμος.

Η βαθμολογία του Α’ ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply