ΝΕΟΙ: Άμιλλα Π. – Α.Ο. Αιγάλεω 1-0

Ήθελαν και οι δύο τη νίκη για το πλασάρισμα, το Αιγάλεω για την πρώτη τριάδα και η Άμιλλα Περιστερίου για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην πρώτη επτάδα και την είσοδο στους ομίλους των ισχυρών στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Νέων.

Σ’ ένα δυνατό παιχνίδι, που όσο κυλούσε ο χρόνος έδειχνε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, οι Νέοι της Άμιλλας Π. βρήκαν γκολ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Ασίμη και παρά τις προσπάθειες αμφοτέρων των ομάδων να απειλήσουν τις εστίες των Κωστάκη και Στεργίου, το 1-0 υπέρ των νεαρών ποδοσφαιριστών του Κώστα Σώκου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σκόρερ: 38′ Ασίμης /

Διαιτητής: Νταρακλίτσης. Βοηθοί: Μουτσοντέμι, Κατελανάκης.

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Κωστάκης, Τζίκας (64′ Παπασταύρου), Τσώλης, Αντζέι, Τσαφεράι, Κουτρουλάς, Ασίμης (73′ Πρεβεζιάνος), Κατσαμάς (78′ Βαρβέρης), Ζέρβας (64′ Γουδέλης), Γκορίτσι (54′ Κοκκώνης), Πήδουλας.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Ιωαννίδης (41′ Στεργίου), Μινέα (41′ Μονεμβασιώτης), Σταθαράς (51′ Φεϊζάι), Βιτουλαδίτης (63′ Μαρτιμανάκης), Μαϊμάνης (60′ Πιπίκος), Μαρτίνος, Πυθαρούλιας (41′ Βρυνιός), Κοντοχριστόπουλος (78′ Τζίνα), Βασιλείου, Κρανιδιώτης, Πουρίκη.

Η βαθμολογία του Α’ ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply