ΝΕΟΙ: Άγ. Ανάργυροι – Αγ. Ιερόθεος 1-1

Για μία ακόμη φορά, ατυχία, αστοχία και επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια στοίχισαν στους Νέους του Αγίου Ιεροθέου, που δημιούργησαν και έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες και μαζί το τρίποντο της νίκης στους Αγίους Αναργύρους.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν σαφώς καλύτεροι του αντιπάλου τους, αλλά δεν εξαργύρωσαν την εδαφική τους υπεροχή, παρ’ ότι πήραν το προδάδισμα στο σκορ στο 66′. Κι αυτό γιατί σε κόντρα επίθεση των γηπεδούχων, ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε σωστά την “εσχάτη των ποινών” και η εύστοχη εκτέλεσή της διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Και μετά την ισοφάριση οι παίκτες του “Αγίου” έφτιαξαν 2-3 φάσεις για γκολ, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Σκόρερς: 71′ Γρατσίας (πεν.) / 66′ Χατζής.

Διαιτητής: Χιονης. Βοηθοί: Πίγγιου, Κοντοπάνος.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Μπαλασόπουλος, Γενιδογάν, Μπακαλης (45′ Δεσποτόπουλος), Παπα, Κατσαρας (75΄Βρεττάκος), Ασράμα, Κοροντζης, Κομπρια, Χυτας, Γρατσίας, Βασιλειάδης.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσαρουχας, Μαντάς (48′ Τσιριγώτης), Χαλίκης, Ντεντης, Στοϊλας, Χατζής (71′ Βασιλείου), Βεντουρης, Χαραλάμπους (55′ Πανε), Θηβαίος, Τζανόπουλος, Κολλιόπουλος (41′ Τσέλεγκερ).

* Το δεύτερο τμήμα του εφηβικού τμήματος του Αγίου Ιεροθέου, αποτελούμενο αποκλειστικά από Νέους γεννημένους το 2002, αντιμετώπισε το απόγευμα σε φιλικό παιχνίδι το εφηβικό τμήμα της Κηπούπολης, στο γήπεδο της Τσαλαβούτα και επικράτησε με σκορ 2-1.

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Παπαδημητρίου και Δήμας.

Leave a Reply