“Να μην επαναληφθεί αυτή η εικόνα”

Ο τεχνικός της Κ16 του Ατρομήτου Αθηνών, Βαγγέλης Κωνσταντίνου, δεν “μάσησε τα λόγια” του, ούτε διανοήθηκε να ωραιοποιήσει την κατάσταση λόγω πρόκρισης και ήταν κάθετος, απόλυτος και πολύ αυστηρός στις κρίσεις του λίγα μόνο λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα στον ημιτελικό με τον Χολαργό.

Ήταν η χειρότερη φετινή μας εμφάνιση. Δεν μπορώ ακόμη να χωνέψω πόσο κακή εμφάνιση κάναμε και θα το συζητήσουμε με κάθε λεπτομέρεια. Δεν μας αθωώνει το γεγονός ότι πήραμε την πρόκριση, διότι δεν είναι αυτό το μοναδικό ζητούμενο.

Είμαστε στον Ατρόμητο και πρέπει κάθε φορά που αγωνιζόμαστε με τη φανέλα του να είμαστε αντάξιοι του ονόματος που εκπροσωπούμε. Δεν ήταν Ατρόμητος αυτός σήμερα. Δικαιολογίες υπάρχουν, αλλά είναι γι’ αυτούς που τις χρησιμοποιούν. Είμαστε αδικαιολόγητοι και δεν πρέπει να επαναληφθεί τέτοια εικόνα, τέτοια εμφάνιση.

Πάμε να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε έτσι όπως πρέπει για τον τελικό της ερχόμενης εβδομάδας” ήταν κάποια από τα λόγια που απήυθυνε στους ποδοσφαιριστές του και δεν υπήρξε αντίλογος, αντίθετα οι περισσότεροι έγνεψαν καταφατικά αποδεχόμενοι ως απόλυτα δίκαιη την κριτική.

Αντίπαλος στον τελικό θα είναι ο Τριφυλλιακός που απέκλεισε τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, με σκορ 2-0 στο Ρουφ.

Leave a Reply