Νέες Ατρομήτου: No goal, no party

Σκληρή ήττα με σκορ 3-0 γνώρισαν οι Νέες Ατρομήτου από την Ολυμπιάδα Υμηττού, στο γήπεδο της Δύναμης Ασπροπύργου.

Τα εύκολα λάθη στο πρώτο μισό του γηπέδου και η αναποτελεσματικότητα στο τελευταίο τρίτο ήταν αυτά που κόστισαν κόντρα σε μία ομάδα που έδειξε σε πολύ καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση, εν όψει των επίσημων υποχρεώσεών της στην Α’ εθνική.

Το τελικό σκορ αδικεί τις Νέες Ατρομήτου, αλλά η ήττα ήρθε φυσιολογικά από τη στιγμή που το γκολ αποδείχθηκε δυσεπίλυτος γρίφος για τις παίκτριες της Καλομοίρας Κοντομίχη.

Αγωνίστηκαν οι Ψυρρή, Κριεζή, Στεροπούλου, Αργυριάδη (46′ Τράγου), Βέρρα, Βλασσοπούλου, Φυτίλη, Γατούδη, Παπαθεοδώρου, Γιούσια (46′ Μπριάνα), Ρόκομα (46′ Κοπελου).

5-0 για τις Γυναίκες Περιστερίου

Νωρίτερα, με απουσίες οι Γυναίκες Περιστερίου αντιμετώπισαν την Κ16 της Ολυμπιάδας Υμηττού και επιβλήθηκαν με σκορ 5-0 και σκόρερς τις Μπάρτζα (2), Παπακώστα, Δροσινού και Μαυράκη.

Αγωνίστηκαν οι Κυριακίδου, Καμπόλη, Μπάρτζα, Τσακοπιάκου, Γκουγκούση, Αχμάντ, Κατσιπάνου, Σαμίου, Παπακώστα, Δροσινού, Αυδίκου, Μπραϊμάκου, Τσελεπίδου, Μαυράκη, Κωνσταντινίδη, Πασκάλη.

  • Νικηφόρα (5-2) ήταν και η αναμέτρηση της Κ13 από τις Νέες Ατρομήτου, κόντρα στην Κ12 του Ηρακλή Περιστερίου, στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Σκόρερς για το συγκρότημα της Μαίρης Τράγου οι Λύκκα (3), Καρανάσιου, Ταμπάκη, ενώ αγωνίστηκαν οι Κρασσά, Μουγιάκου, Καριαμπά, Φαλαϊνά, Καρανάσιου, Σαμαρτζή, Λύκκα, Ταμπάκη, Θεολόγη, Γούλα και Κλεάνθη.

Leave a Reply