Νέες Ατρομήτου: Τα θέλουν όλα δικά τους!

Η κορυφή ούτως ή άλλως τους ανήκε, αλλά ήθελαν αποκλειστικότητα και στον τίτλο των αήττητων.

Οι Νέες Ατρομήτου επικράτησαν με σκορ 1-0 του Ιάσονα Ιλίου και είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα του πέμπτου ομίλου, κατέχοντας την κορυφή με 17 βαθμούς 4 περισσότερους από τον Ακράτητο που παίζει την Κυριακή (με τη Μεσσαριά) και 5 από τον Ιάσονα.

Οι Νέες Ατρομήτου πήραν το προβάδισμα από το πρώτο μέρος με την Άχμαντ στο 22ο λεπτό, το σουτ της οποίας δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει η Κόμνα. Στον υπολειπόμενο χρόνο διατήρησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και έχασαν και 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

Η απέλπιδα προσπάθεια του Ιάσονα να “κλέψει” τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο δεκάλεπτο, εξαντλήθηκαν σε μακρινές απευθείας εκτελέσεις φάουλ της Γκόβα, τις οποίες εξπυδετέρωσε εύκολα ή δύσκολα η Φουντουλάκη.

Διαιτητής: Δαμιανάκης. Βοηθοί: Μηλιδώνης, Λεκαράκος.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Φουντουλάκη, Σκάγκου, Κουκουλοπούλου, Άχμαντ, Βλαχοπούλου, Παναγιωτακοπούλου, Σαμιου, Μπέκιου, Σεφεριάδη, Ρόκομα, Ιωάννου (Λαδερού, Γκουγκούση, Παπακώστα, Κυριακίδου, Αποστόλου, Τσακοπιάκου, Θεοδωράκη).

ΙΑΣΩΝ: Κόμνα, Βήχουμ Κοντού, Σιωζου, Μαλλιαρού, Καραγιαννίδη, Μπατή, Φούσκα, Κατσικώστα, Γκόβα, Γκάτση (Παυσανίδη, Σπαγάκου, Γραμματικοπούλου, Γκιόκα, Ρηνιώτη, Μυλωνά).

Leave a Reply