Νέες Ατρομήτου – Πόντιες Δραπετσώνας 4-1

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ήρθε η 7η νίκη σε 8 παιχνίδια (+ ισοπαλία με την ΑΕΚ) για τις Νέες Ατρομήτου που υποδέχθηκαν τις Πόντιες Δραπετσώνας, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας (4-1).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας διαρκής μονόλογος για το συγκρότημα της Καλομοίρας Κοντομίχη, που εκτός των δύο τερμάτων, είχε αρκετές ακόμη ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες για ευρύτερο προβάδισμα πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Στην επανάληψη (γιατί αυτή την εβδομάδα έπαιξε και τα δυο ημίχρονα η ομάδα της Δραπετσώνας…), οι γηπεδούχες ξεκίνησαν υποτονικά και λίγο πριν το 70′ δέχθηκαν από το… πουθενά το 2-1, το οποίο λειτούργησε ως ξυπνητήρι και οδήγησε σε δύο ακόμη τέρματα, με την Payton Williams να ανοίγει λογαριασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα, σκοράροντας το πρώτο από αυτά -και 3ο στο παιχνίδι- και την πρώτη σκόρερ, Αθηνά Γιούσια, να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Σκόρερς: 11′ Κριεζή, 36′ Schmelzer, 79′ Williams, 89′ Γιούσια / 68′ Ντελλάκη.

Διαιτητής: Habilaj. Βοηθοί: Τόσιος, Ζεϊμπέκης.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Ψυρρή, Αποστόλου (71′ Γιαννή), Στεροπούλου, Schmelzer, Βέρρα, Djordjevic, Κριεζή, Williams, Αυδίκου (61′ Φυτίλη), Γατούδη, Γιούσια.

Πριν το παιχνίδι η Αντωνία Κριεζή δέχθηκε τις ευχές των συμπαικτριών της για τα 22α γενέθλιά της και 11 λεπτά μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, έκανε δώρο στον εαυτό της το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.







Leave a Reply