Νέες Ατρομήτου – Πήγασος Θρ. 2-1

Η διαφορά δυναμικότητας που υπήρχε στο χορτάρι του κεντρικού γηπέδου των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας δεν μεταφράστηκε σε άνετη νίκη για τις Νέες Ατρομήτου, κόντρα στον Πήγασο Θριασίου, για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου Κορασίδων (Κ16).

Πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων από τα μέσα κιόλας του πρώτου μέρους, αλλά περιορίστηκαν εκεί, κατεβάζοντας ταχύτητα στο δεύτερο μισό του γηπέδου και το πλήρωσαν!

Σε κόντρα επίθεση δέκα λεπτά πριν την εκπνοή της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενες -με μηδέν τελικές στην εστία έως εκείνη την ώρα- κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με απευθείας εκτέλεση μείωσαν σε 2-1, με τις Νέες Ατρομήτου να συνεχίζουν με αριθμητικό μειονέκτημα αφού στην ίδια φάση αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα η Αντωνίου.

Με τις Μπριάνα, Αποστόλου να προστίθενται στις επιλογές για τον επαναληπτικό αγώνα στο “Γ. Ρουμελιώτης”, οι Νέες Ατρομήτου διατηρούνται σε θέση ισχύος σε ό,τι αφορά στο εισιτήριο της πρόκρισης, ωστόσο το 2-1 δεν παύει να δίνει στον Πήγασο δικαίωμα στην ελπίδα.

Σκόρερς: 14′ Εξάρχου, 21′ Ιωάννου / 71′ Μπαλάτσια.

Διαιτητής: Στεργιώτης. Βοηθοί: Λώνη, Στεφανοπούλου.

Στο 70ό λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα η Αντωνίου “διότι ανέκοψε αντικανονικά υποσχόμενη επίθεση της αντιπάλου ομάδας”.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Άχμαντ, Καμπόλη (75′ Μαυράκη), Μαμάνη, Αντωνίου, Σκάγκου, Κουκουλοπούλου, Λαδερού (64′ Τσακοπιάκου), Μπάρτζα, Αυδίκου, Ιωάννου, Εξάρχου.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ: Χαντζάρα, Βασιλείου, Ζιώγα, Τσίτου, Πουρσανίδη, Τριβέλλα (41′ Φιλου), Χορου, Παπαδήμα, Μπαλάτσια, Καλοκαιρινού, Καραγιάννη (61′ Ρουμελιώτη).

Leave a Reply