Νέες Ατρομήτου-Νέοι Εργοτέλη 4-0

Ο τραυματισμός της Δέσποινας Ρόκομα ήταν το “μελανό” σημείο της αναμέτρησης των Νέων Ατρομήτου με εκείνες του Εργοτέλη και για τον περιστεριώτικο σύλλογο άφησε σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό μέρος που δεν δημιούργησε άλλωστε προβλήματα.

Η άτυχη επιθετικός των Νέων Ατρομήτου δέχθηκε εντός αγωνιστικού χώρου τις πρώτες βοήθειες και με ιατρική σύσταση διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά από μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί μετά την παρέλευση 48ώρου.

Κατά τα άλλα, το συγκρότημα της Καλομοίρας Κοντομίχη είχε ήδη προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου και τριών λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Το δεύτερο μέρος κύλισε σε σαφώς χαμηλότερους ρυθμούς με την Γατούδη να διαμορφώνει το τελικό 4-0, δεκατρία λεπτά πριν την εκπνοή και το 2/2 με 9-0 ενεργητικό τερμάτων μετ΄από δύο αγωνιστικές.

Σκόρερς: 10′ Schmelzer, 15′ Gjyshja, 42′ Ρόκομα, 77′ Γατούδη / –

Διαιτητής: Φωτάκος. Βοηθοί: Λώνη, Πρασσά.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Μαρασίδη (46′ Ψυρρή), Σκάγκου (46′ Αποστόλου), Στεροπούλου, Schmelzer, Βέρρα, Κριεζή, Γιαννή (68′ Αυδίκου), Dordevic, Ρόκομα (68′ Γατσουλιά), Γατούδη, Gjyshja.







Leave a Reply