Νέες Ατρομήτου: “Μύκονοοοοος…”!

Πήγαν, νίκησαν και ήρθαν οι Νέες Ατρομήτου από τη Μύκονο, όπου αντιμετώπισαν μία ομάδα που βάσει εικόνας προβάλλει ως διεκδικήτρια ανόδου από τη Γ’ στη Β’ εθνική κατηγορία.

Στην επίσημη σελίδα του συλλόγου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκαν φωτογραφίες από την επίσκεψη στο “νησί των ανέμων” και το ακόλουθο κείμενο να τις συνοδεύει:

Το photostory του σημερινού φιλικού της ομάδας μας στο γήπεδο της Άνω Μεράς με αντίπαλο την Α.Ε. Μυκόνου. Για την ιστορία , το σκορ έληξε 2-4 με την Μπριάνα να πετυχαίνει χατ-τρικ και τη Βέρρα να σκοράρει με πέναλτι. Η ομάδας μας αγωνίστηκε χωρίς τις Γατούδη , Κόπελου , Σαμίου , Αποστόλου , Γκουγκούση , Ρόκομα και Τράγου , ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι μικρές Αυδίκου , Καμπόλη , Αντωνίου , Δροσινού , Λύκα , Μωυσιάδη, οι οποίες ανήκουν στο δυναμικό των Γυναικών Περιστερίου.

Eυχαριστούμε την ομάδα της A.E. Mυκόνου για την όμορφη φιλοξενία και τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα αντίστοιχου επιπέδου ανωτέρων κατηγοριών σε ήθος και οργάνωση.

Eυχαριστούμε ιδιαίτερα τους κ. Κ. Αλεξανδρο Κούκα πρόεδρο της Α.Ε. Μυκόνου , τους υπεύθυνους του γυναικείου τμήματος , Φώτη Σαντοριναίο , Nικόλαο Γκέλο και Mπάμπη Κέκελη , τον προπονητή Δημήτρη Μανταφούνη και τους συνεργάτες του και τέλος τις ποδοσφαιρίστριες και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για την ωραία φιλική συνάντηση.

EΠIΦYΛAΣΣOMAΣTE να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία με αντίστοιχου κλίματος φιλικό στη δική μας έδρα!”.

 




Leave a Reply