Νέες Ατρομήτου – Δόξα Πηγαδακίων 2-0

Το φύλλο αγώνα έγραψε 2-0 και οι Νέες Ατρομήτου έφτασαν αισίως στο 8/8, με συντελεστή τερμάτων 49-1 και 24 βαθμούς, εννιά περισσότερους από τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου, έχοντας νικήσει και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια.

Το μοναδικό στοιχείο ντέρμπι που είχε η αγωνιστική εικόνα κόντρα στην δεύτερη καλύτερη ομάδα του ομίλου ήταν το σκληρό παιχνίδι που επιστράτευσαν οι φιλοξενούμενες για να κρατήσουν χαμηλές στροφές στην αναμέτρηση και να μην ξεφύγει το σκορ.

Και υπ’ αυτή την έννοια αδίκησαν εαυτούς, γιατί μπορεί να πέτυχαν τον στόχο αποφυγής μιας βαριάς ήττας, με αυστηρότατους αμυντικούς προσανατολισμούς και σκληρά μαρκαρίσματα, ωστόσο δεν έδειξαν την ανταγωνιστικότητα που στα υπόλοιπα παιχνίδια υποσχόταν το έμψυχο δυναμικό τους.

Εξάλλου στο ισχνό 2-0, συνέβαλαν και τα τρία (!) δοκάρια των γηπεδούχων (από απευθείας εκτέλεση κόρνερ της Γιούσια, από κεφαλιά της Γατούδη και από κεφαλιά της Σαμιου), τα χαμένα τετ α τετ κυρίως του πρώτου μέρους, ενώ και ο ρέφερι αρνήθηκε τουλάχιστον μία καταφανή περίπτωση πέναλτι.

Σκόρερς: 59′ Γατούδη, 88′ Βλασσοπούλου / –

Διαιτητής: Τσολακίδης. Βοηθοί: Μικελόπουλος, Παπαηλίας.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Μαρασίδη, Κριεζή, Στεροπούλου, Αποστόλου, Κριεμπάρδη,Βλασσοπούλου, Μπριάνα, Βέρρα, Φυτίλη (67′ Σαμιου), Γατούδη, Γιούσια.

Leave a Reply