Νέες Ατρομήτου: Αήττητες Πρωταθλήτριες

Η πρώτη θέση ήταν κατειλημμένη από καιρό, το πρωτάθλημα και η άνοδος εξασφαλισμένα και το μοναδικό διακύβευμα της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής στα Άνω Λιόσια ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος συνδυασμένου με το αήττητο!

Επειδή όμως όταν μιλάμε για Νέες Ατρομήτου, η ισοπαλία δεν είναι αρκετή, ο επίλογος της φετινής πρώτης παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες γράφτηκε με περισσότερες λεπτομέρειες: τελικό σκορ 0-3, 26 βαθμοί σε 10 παιχνίδια (8 νίκες, 2 ισοπαλίες), 43-3 συντελεστής τερμάτων (καλύτερη επίθεση) και οι κορυφαίες σκόρερς της κατηγορίας, Κατερίνα Ιωάννου και Δέσποινα Ρόκομα με 8 γκολ η καθεμία.

Οι νεαρές παίκτριες της Καλομοίρας Κοντομίχη δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Ακράτητου και με σκόρερς τις Άχμαντ, Κατσιπάνου και Ρόκομα υπέγραψαν φαρδιά πλατιά το εμφατικό 0-3 σε μία έδρα και απέναντι σε ομάδα που είχε κοινό στόχο στο ξεκίνημα της χρονιάς.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Φουντουλάκη, Σκάγκου, Γκουγκούση, Άχμαντ, Βλαχοπούλου, Παναγιωτακοπούλου, Σαμίου, Μπέκιου, Σεφεριάδη, Ρόκομα, Ιωάννου (Κατσιπάνου, Λαδερού, Παπακώστα, Αποστόλου).

Leave a Reply