Νέες Ατρομήτου-Αβαντίδες Χ. 1-0

Νέο δυνατό φιλικό τεστ για τις Νέες Ατρομήτου, το βράδυ της Τετάρτης, οπότε και φιλοξένησαν τις Αβαντίδες Χαλκίδας, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Κόντρα σε μία ομάδα Α’ εθνικής με δυνατό έμψυχο δυναμικό και περαιτέρω περιθώρια βελτίωσης όταν αποκτήσει χημεία λόγω των αρκετών προσθηκών, οι Νέες Ατρομήτου είχαν την πιο “γεμάτη” αγωνιστική παρουσία της προετοιμασίας τους.

Επικράτησαν με σκορ 1-0 και εντυπωσιακή τελική προσπάθεια της Παπαθεοδώρου (από “συστημένη” μακρινή μεταβίβαση της Αργυριάδη), ενώ είχαν ακόμη δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ της Γατούδη και σωρεία ευκαιριών απέναντι στην τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, Αλεξάκη, που βρέθηκε σε καταπληκτική βραδιά.

Ευχάριστα μηνύματα για την προπονήτριά τους, Καλομοίρα Κοντομίχη, εξέπεμψαν οι “νέες” Δανάη Ψυρρή και Αντωνία Μπριάνα, που έπαιξαν με ποδοσφαιρικό θράσσος αλλά και “καθαρό” μυαλό, εξιδανικευμένο συνδυασμό για το νεαρό της ηλικίας τους.

Έπαιξαν οι: Ψυρρή, Κριεζή, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Βέρρα, Βλασσοπούλου, Φυτίλη, Γατούδη, Παπαθεοδώρου, Γιούσια, Ρόκομα, Μπριάνα, Κόπελου, Κριεμπάρδη, Γεωργοπούλου.

Leave a Reply