Νέες Ατρομήτου – Ίκαρος Πετρωτού 1-1

Ήρθε η μέρα που και οι Νέες Ατρομήτου “σκόνταψαν” και το μεσημέρι του Σαββάτου παραχώρησαν ισοπαλία στον Ίκαρο Πετρωτού, με σκορ 1-1, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι φιλοξενούμενες ήρθαν στο Περιστέρι με στόχο την ισοπαλία και την κατέκτησαν, βρίσκοντας απάντηση με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο στο γκολ της Ρόκομα (από στημένη μπάλα – κόρνερ) και μαζική άμυνα που έκλεισε όλες τις διόδους προς την εστία της Βασιλικής Ψάλτη.

Η ομάδα του Περιστερίου είχε συντριπτικά ποσοστά σε ό,τι αφορά στην κατοχή της μπάλας, αλλά δυσανάλογα λίγες τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία, αφού αν εξαιρέσουμε τις δύο κλασικές ευκαιρίες της Γατούδη (στο Α’) και της Γιούσια (στο Β”), οι υπόλοιπες… υποψίες απειλής ήταν από στημένες μπάλες.

Το απόλυτο σερί σταμάτησε στο 9/9, το αήττητο σερί 10/10 συνεχίζεται και αν φτάσει ως το τέλος θα είναι η δεύτερη άνοδος με αήττητο πρωτάθλημα για τον σύλλογο, αφού προηγήθηκε και αυτή από τη Γ’ στην Β’ εθνική.

Σκόρερς: 14′ Ρόκομα / 27′ Κωστοπούλου.

Διαιτητής: Φυρογένης. Βοηθοί: Κεφαλιάκος, Σηφάκης.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Ψυρρή, Σαμίου (64′ Τράγου), Στεροπούλου, Ρόκομα, Αποστόλου, Βλασσοπούλου, Βέρρα, Γατούδη, Φυτίλη (68′ Κουτσού), Ταμβάκη (46′ Κριεζή), Γιούσια

Στα ευχάριστα της ημέρας η επιστροφή της αρχηγού, Μαίρης Τράγου, μετά από οκτώ μήνες και επέμβαση χιαστού, που πέρασε στο παιχνίδι στο 64ο λεπτό, γράφοντας τα πρώτα αγωνιστικα λεπτά για την τρέχουσα περίοδο 2021-’22.



Leave a Reply