Νέα εποχή Καλαντζή στον Ηρακλή Π.

Μετά τον πατέρα, Ταξιάρχη Καλαντζή και ο υιός, Γρηγόρης Καλαντζής θα καθήσει στην προεδρική καρέκλα του ΑΠΟ Ηρακλή Περιστερίου συγκεντρώνοντας το 59% των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος.

Τα αποτελέσατα έχουν ως εξής:

Ψήφισαν 51 μέλη, όλα τα ψηφοδέλτια έγκυρα.

Στη θέση του προέδρου εκλέγεται ο Γρηγόρης Καλαντζής (30), με τους Θεόδωρο Κωτσόπουλο και Γρηγόρη Αλεγκάκη να συγκεντρώνουν 17 και 3 ψήφους αντίστοιχα.:

Στο διοικητικό συμβούλιο εισέρχονται οι Κούτρης Μιλτιάδης (30), Μουντζούρης Νικόλαος (25), Βαρδαραμάτος Χαράλαμπος (22), Αδαμάκης Ελευθέριος (21), Χριστόπουλος Ιωάννης (21) και ο υποψήφιος πρόεδρος Θόδωρος Κωτσόπουλος διότι συγκέντρωσε πάνω από το 25 % των ψήφων.

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Κωτσόπουλος Βασίλειος (18), Κωτσόπουλος Οδυσσέας (18), Ραφαηλίδης Γρηγόρης (16), Κολώτσης Παναγιώτης (15), Φιλιππάκης Σάββας (12).

Την εξελεγκτική επιτροπή συγκροτούν οι Αδαμάκης Αλέξανδρος (24), Κωτσοπούλου Δέσποινα (21), Γεωργάκη Ευαγγελία (19) και αναπληρωματικός ο Σιφναίος Γεώργιος (18).



1 Comment

  1. Σταυρος Κυρλεσης

    Σχετικά με την ενημέρωση που είχα ότι ο συνάδελφο παραιτήθηκε από την θέση το σας ενημερώνω ότι ενδιαφέρομαι για την ανάληψη της θέσης αυτής και εαν θέλετε σας αποστέλλω το βιογραφικό μου. Με εκτίμηση Σταύρος Κυρλεσης.

Leave a Reply